zondag 26 april 2015

The Webshop Box 2 | WIN: Teenzskinstore.nl - Luxedy.com - Eyeslipsface.be - IciparisXL.be - Wanderandco.com (GESLOTEN)

Call me lucky, maar als ik met bijzondere ideetjes ga aankloppen bij shops reageren ze altijd positief. Toen ik de volgende webshops contacteerde, klonk er enkel enthousiasme waardoor een tweede webshop box kon ontstaan. De eerste editie was namelijk zo'n succes dat er wel een tweede moest volgen. Met een totaalwaarde van iets boven de € 230- stel ik met trots The Webshop Box 2 voor! Helemaal onderaan staan de stapjes om mee te doen. Succes!

Deze webshop www.teenzskinstore.nl is een onderneming met hun kinderen in gedachten. Iedereen wordt elke dag blootgesteld aan chemicaliën wat je niet kan voorkomen. Het lichaam kan je een handje helpen door geen chemische ingrediënten te smeren.

Ook heeft je huid een groot absorptievermogen. Chemische ingrediënten worden ook door je huid opgenomen waardoor resten in je lichaam achter kunnen blijven. Zeker bij jonge kinderen en tieners is dit het geval. Hun huid is namelijk nog veel kwetsbaarder dan dat van volwassenen en heeft daarom een eigen specifieke verzorging nodig. Ook voor advies en begeleiding kan je bij hen terecht.

Stuur gerust een mailtje naar info@teenzskinstore.nl

Marilou Bio is een merk met natuurlijke (en deels biologische) huidverzorgingsproducten. Wat zou fijn is aan dit merk is dat het heerlijke producten zijn, met een schattige verpakking, en toch erg betaalbaar is!

Ze vinden namelijk dat natuurlijke huidverzorging voor iedereen betaalbaar moet zijn! Hoe ze dat hebben gedaan? Nou, de producten zijn allemaal no-nonsense. Alleen wat je nodig hebt zit erin, zonder er op kwaliteit in te boeten. Daarbij geven ze hun geld niet uit aan advertenties en dat bespaart voor hun een hoop kosten. Dit alles zorgt ervoor dat wij allemaal fijne, goede en eerlijke producten kunnen gebruiken!
Luxedy gaat voortdurend op zoek naar nieuwe en unieke juwelen labels. Een jaartje geleden lanceerde Dorien haar webshop en wist haar assortiment al uit te breiden tot 18 hippe merken waaronder Camps en Camps, Laurence Delvallez, Abbacino, Hipanema, MYA BAY, Silis, etc. Maandelijks komen er nieuwe artikelen online en dit onder het motto: Luxurious. Fashionable. Affordable. Dus neem zeker af en toe een kijkje op de website! www.luxedy.com

Contacteren kan via info@luxedy.com

Bud to Rose - 
Het Zweedse juwelen label Bud to Rose creëert eigentijdse juwelen voor vrouwen. De Spring / Summer 2015 kreeg de toepasselijke naam “Summer Dreams“. Elk ontworpen design is uniek en vaak zitten er kleine inspirerende boodschappen in verwerkt, dewelke een leuke en persoonlijke touch geven aan het juweel. Bud to Rose combineert materialen zoals leder, suède, half edelstenen, parels en metaal.. dit resulteert in een edgy maar toch vrouwelijk look.

Beide armbanden zijn afgewerkt met rosé goud. De combinatie met wit leder en natuursteen zorgt voor een frisse zomerse touch!

Wat is schoonheid ? Zich mooi vinden, zelfvertrouwen hebben, de perfecte mix van innerlijke en uiterlijke schoonheid... Vandaag moet een vrouw goed in haar vel zitten en niet te veel geld ervoor uitgeven... Van een eenvoudige idee is www.eyeslipsface.be ontstaan, een goedkope make-up website die meer dan 700 make-up trendy producten van goede kwaliteit aanbieden voor weinig geld om van look te veranderen in een oogopslag.

Laat u verrassen met deze nagellakjes. Opvallend multicolor! De aerodynamische penseelhaartjes brengen de kleur vlekkeloos aan en de sneldroogformule zorgt telkens voor een onberispelijke applicatie. De voedende bestanddelen geven de nagels een natuurlijke glans. Verrijkt met vitamine E voor sterkere, gezondere nagels.
THE LAB laat je kennismaken met trendsettende merken die hen inspireren en ze dan ook graag voorstellen. De selectie van innovatieve producten is nergens anders verkrijgbaar op de Belgische markt. De webshop ICI PARIS XL brengt daar verandering in met het nieuwe concept THE LAB. Elke drie maanden breiden ze het assortiment uit, dus reden genoeg om regelmatig de site te bezoeken.
Meer info op de website www.iciparisxl.be

M2BEAUTÉ is een specialist in luxueuze schoonheidsproducten. De onderneming legt zich hoofdzakelijk toe op de ontwikkeling van innovatieve cosmeticaproducten die de natuurlijke schoonheid maximaal tot uiting doen komen en optimaal in de kijker stellen. Het merk is synoniem voor precisiecosmetica die een werkzame basis legt voor het daaropvolgende individuele verzorgingsritueel. 

Deze EYELASH ACTIVATING SERUM, is een serum dat de natuurlijke groei van de wimpers stimuleert.
Welkom bij www.wanderandco.com, waar je een unieke selectie aan kleine schatten vindt, met plezier samengesteld. Zo wordt de shop gevuld met producten die gemaakt werden door mensen en bedrijven met een verhaal. 

Mensen geven hun eigen leven vorm. Waarvoor en voor wie je in het leven kiest, bepaalt de rest van het verloop en niet van het lot. Eigenares Liesbeth koos voor dit webshop avontuur en vulde het met spullen waar ze trots op is.

Voor vragen kan je terecht bij info@wanderandco.com

Flamingo Candles 
biedt een originele collectie handgemaakte, natuurlijke kaarsen. Vrolijke ontwerpen en heel uiteenlopende, fantastische geuren in een glazen bokaal met Florrie de flamingo. Elke kaars wordt met de hand gegoten in Groot-Brittannië om een goede kwaliteit te garanderen.Er is een brandtijd tot 50 uur. De kaarsen worden gemaakt met sojabonen en natuurlijke katoenwieken, zo wordt de natuur bij elke stap beschermd.

Een saaie muur opleuken? Een goede vriend of vriendin blij maken? Deze originele postkaart is leuk om te geven én om te krijgen!Deelnemen:
Verplichte stappen om mee te doen
Laat een reactie achter dat je meedoet en noem de kansen op, samen met een geldig mail-adres!
Volg Dresses and daisies op bloglovin' & like deze winactie [link]
Volg Dresses and daisies op facebook

Extra kansen(telkens +1) kans
1. Abbonneer je op de nieuwsbrieven van de deelnemende shops (1 abbo = 1 extra kans)
     Luxedy abbonneer onderaan [link]
     Wander & Co abbonneer onderaan [link]
     Teenzskinstore [link]
     IciParisxl.be, staat helemaal onderaan [link]

2. Volg Dresses and daisies 
     op youtube
     op instagram
     op twitter

3. Tweet volgend berichtje
@smallestdaisy verloot een webshopbox! Hoera! Ik doe al mee. Jij ook? Meer info op http://www.dressesanddaisies.be/2015/04/the-webshop-box-2-win-teenzskinstorenl.html

Nuttige info
Vergeet geen geldig e-mail adres achter te laten of zorg ervoor dat ik het makkelijk terug vindt.
Zowel Belgen als Nederlanders kunnen meedoen
De give-away loopt vanaf vandaag tot 13 juni
De winnaar krijgt 5 dagen reactietijd.

SUCCES!
© Laupropos | All rights reserved.