Ik lees (las) heel vaak. Met een fulltime job vond ik de laatste tijd geen gaatje meer om gezellig met een boek en een lekker kopje koffie weg te dromen in een goed boek. Niet enkel verhalen, maar ook informatieve boeken over mijn grote hobby: een beautyblog.

How blogs work
Een boek waarvoor je al wat kennis nodig hebt over het bloggen. Het bevat vooral tips over hoe je de eigen blog commerciëler kunt maken en vooral de schrijfstijl laat weten dat iemand die er wel degelijk iets van kent aan het woord is. Zelf leerde ik er vooral uit dat ik het bloggen grootser mag zien en gerust grootser mag denken, maar dat stond ook in tegenstrijd met mijn motto: blijf jezelf. Hoe dan ook, toch een fijn boek om eens te doorlezen.


The glam guide
Als grote Fleur de Force fan stond ik te popelen om het boek in huis te halen. Prachtige foto’s, degelijke tips die uit een echt leven komen en haar eigenheid komen erin terug. Ik schreef er meteen na het lezen een volledig review over [link].


Happy Nails 2
Elfi de Bruyn ken ik als een optimistische blogger die openstaat voor iedereen. Die positiviteit trekt ze door in haar boeken, dus mocht je ooit een dipje hebben: kijk gerust naar de vrolijke kleurtjes, optimistische quotes, lachende nageltjes ... Intussen kan je het wagen om een nagel-art uit te proberen op de eigen nagels. 


Welk boek raad jij aan?