zaterdag 16 mei 2015

Favorieten van April 2015 | Eyes lips face, Anastasia Beverly Hills, Nivea, Yves Rocher, Luxedy ...

De zon begint zo fel te schijnen dat ik al mijn spulletjes vrolijk mag sorteren op de tuintafel. Er gaat niets boven de natuurlijke kleuren waar de zon voor zorgt. De maand april mag dan wel ver achter ons liggen, maar het zou jammer zijn moest ik de favorieten daarvan aan jullie zou weerhouden.


Eyes lips face oogschaduw happy hour - Een zeer goedkoop palette met een verassend goede pigmentatie. Als ik weg moest, ging ik de maand april vooral voor dit compacte product. Ik had meteen alle producten bij de hand en kan de kleuren erg waarderen. Zo gebruik ik de lichtste kleur voor op het wenkbrauwbot. De lichtbruine in de crease en de donkerbruine om de buitenste ooghoek donkerder mee te maken. Dit palette komt uit de essential lijn van eyeslipsface.

Eyes lips face oogschaduw mist - Zoals ik eerder schreef: het wordt warmer. Het warme weer brengt ook wat meer gezweet met zich mee - ieuw. Daarom spray ik na het make-uppen (ook als ik enkel foundation en wat mascara op doe) met deze mist uit de mineral lijn.

BRTC Aqua Rush Waterdrop BB Cream - Ik draag altijd BB-cream, want mijn huid heeft niet veel dekking nodig. Wat het wel nodig heeft is hydratatie en dat doet deze waterdrop heel goed. Een volledig review van dit product vind je hier.

M.A.C. Toledo collectie (limited edetie) in Victoriana - Met een rode lipstick over straat durven komen is iets waar je durf voor nodig hebt. Ik ging oorspronkelijk naar M.A.C. voor een lieflijk rozig kleurtje, maar stapte met deze naar buiten. "OEPS", maar stiekem ben ik hier toch heel blij mee. Deze zat vorige maand ook tussen mijn favorieten.

Anastasia Beverly Hills Duo pencil & tweezer - Ik sprong een gat in de lucht toen het nieuws gemeld was dat Planet Parfum de producten van Anastasia zou verkopen. Vooral de duo pencil (potlood) en het pincet kon mij erg bekoren en gebruik ik dagelijks. Dagelijks bij trimmen en dagelijks wat highlighter aanbrengen.


Nivea Verzorgende body milk - Als grote Nivea fan kan ik vooral de originele geur enorm waarderen. Deze body milk bevat nog die melkachtige Nivea geur.

Nivea Fresh Flower deodorant - Iets met bloemen in om dagelijks op te spuiten? Dat klinkt wel iets voor mij en dat was het ook. Deze maand gebruikte ik deze deo tot hij op was. Mocht ik niet zoveel back-ups staan hebben, zou ik deze meteen opnieuw kopen. Hij verwijderd vieze geurtjes, laat zelf een leuk geurtje achter en vermindert het zweten.

Yves Rocher Low ShamPoo - Mocht ik geen après shampoo gebruiken, ziet mijn haar er als hooi (stro) uit. Zo zou het ook voelen. Deze cleasing cream zorgt ervoor dat mijn haar weer zacht wordt.


Eva Mouton & Elfi Happy decals - Ik mocht deze happy decals uittesten. Er volgt nog een review, maar gezien ze al in mijn favorieten van April zitten, zal dat wel goed betekenen. 

ORLY Color Care Hi shine - Wanneer ik een lakje op mijn nagels deed, ging ik er telkens over met deze topcoat. Hi-shine effect = check! Een volledig review over de ORLY Color Care Hi shine vind je hier.


Luxedy - Ik leerde de webshop beter kennen op de goed gevoel beurs en mocht de eigenares aanspreken. Een hele enthousiaste en lieve vrouw die heel wat moois te bieden heeft op haar shop. Ik kocht toen één paar oorbellen die ik met pure liefde draag. Deze zijn van het merk My Jewellery Minty <3.


Wat waren jouw favorieten tijdens de maand april (even terugdenken ;) )
© Laupropos | All rights reserved.