Als ik terugblik op de maand april kan ik mij enkel herinneren dat ik veel gewerkt heb. Verwacht dus niet al te veel foto's, maar ik zie het als een reminder om voor de maand mei extra veel mijn camera uit te halen. Een veel te snelle april.Ik kwam enkele inspirerende borden tegen: "Succes is the best revenge." en "Go in the direction of your dreams. Live the life you have imagined. Follow your bliss!"


Ik organiseerde deze maand alles voor the webshop box. Deze staat momenteel online. Je kan nog steeds meedoen om hem te winnen, maar daarvoor kwamen er natuurlijk heel wat leuke pakjes bij mij binnen. Dit is er eentje van!


Een vriendinnetje van mij had plots een nieuw dier in huis. Dat schattig schepseltje wilde ik heel graag eens zien. 


Ik heb ook een nieuw huisdiertje in de klas: Pietertje. Deze doet mij enorm denken aan Kwik, het huisdier van mijn vriend (ook een grote waterschildpad).


Mijn hamster kreeg deze maand een nieuwe kooi. Ze is erg gegroeid en had wat meer speelruimte nodig. Best moeilijk om dat beestje op foto te krijgen. Zo ziet een foto van een hamster er meestal uit: wazig.


Deze maand waren er ook persdagen. Je kan er een volledig verslag over lezen: deel 1 en deel 2.

Wat is jou bijgebleven over de maand april?