En toen mocht ik mijn laatste werkmaand inzetten. Het was deze maand vooral te merken aan de zon dat de zomer nadert. We mochten zeker en vast niet klagen!


In de trein werk ik heel vaak voor school, maar als ik mij niet kan concentreren, wissel ik dat werk in om wat te krabbelen in mijn schetsboek. Als Disney fan teken ik erg graag Ariel. Waar ze blijkbaar altijd al problemen mee gehad hebben. 


Ingekleurd (maar nog niet helemaal af).


Essie kreeg van mij een nieuwe kooi omdat de vorige kooi te klein werd.


Op mijn werk deed de dochter van de directrice haar plechtige communie. Hele fijne dag (maar wel veel te veel gegeten!)


Ik drink eigenlijk nooit, maar een verlengd weekend wil ik best gezellig inzetten met een lekkere passoa. Gezellig samen zitten met Laura (Essentialhonesty) en later kwam Bjorn (MaleAvenue) er ook bij.


Nog bloemetjes fans. I like!


Essie (hamster) steekt zichzelf altijd in de meest vreemde situaties. Dan geraakt ze er niet meer uit en moet ik helpen...


Lekker pannenkoeken eten!


En ook het weer wordt beter. We kunnen weer genieten van de vissen in de vijver.


Nog wat werken voor school. Voorbereiden, activiteiten in elkaar steken, enz.


En dan weer treinen. Ik vind het altijd lollig hoe de ramen mensen misvormen. Herken je Popeye? Want ikke wel! - Je moet iets van entertainment hebben in de trein he...


Een romantisch uitje met mijn vriend. Mocht je het Aboretum bij Bokrijk niet kennen: een zeer gezellige plaats om samen te genieten!

Nog even een event meepikken. Het interieur was in ieder geval helemaal mijn stijl. Een volledig verslag volgt nog!

Had jij een zonnige mei?