Nu de Antwerpse persdagen achter de rug zijn, kan ik die met jullie delen. Het was een overvolle dag waar ik in de voormiddag mocht werken en daarna richting Antwerpen ging om van persbureau naar persbureau te hoppen. Heel erg bedankt aan alle bureau's voor alle nieuwtjes en de fijne ontvangst! [Klik hier voor deel 1]Tikli Jewelry ontstond door het vele reizen en haalt inspiratie uit genomen foto's, schetsen ... Alle stukken zijn handgemaakt en elk seizoen brengt nieuwe stukken met zich mee. De collectie trok mij erg aan door -Hoe kan het ook anders- bloemige accessoires.Het merk Babbi Shoes zag er deze keer zo glitterig uit dat ik er moest over schrijven. De producten worden gemaakt uit echte schapenvacht en kunnen op vrije momenten gedragen worden: weekend, spelen, vrije tijd... en zijn zo comfortabel dat het moeilijk is om ze achteraf uit te trekken. Van baby tot volwassen is er een gepaste schoen.


Over Deauty hoef ik jullie vast niet veel meer te vertellen. Het is een maandelijkse box waar je een abonnement op kan nemen. Elke maand zitten er een aantal producten (die je vooraf niet kent) in gebundeld. De maand april was er een leuke samenwerking met Elfi de Bruyn. Later nog meer over deze box.
Guess klinkt jullie misschien bekend in de oren? Ik was op slag verliefd op deze blauwe tas. Komt mogelijk door de aanwezigheid van de dikke ketting.Even snoepen en op naar het volgende bureau!
Scholl pakt uit met nieuwe verzorging voor de voeten. Mocht je interesse hebben in dit product kan ik vertellen over de Scholl Feet Pop-up bar waar je de oude voetenvijl in kunt ruilen voor een gratis Scholl-pedicure (zonder afspraak). Je kan daarvoor terecht op de Vlaamsesteenweg 46 in Brussel op 19 en 20 juni.Het assortiment van Yves Rocher wordt aangepast en krijgt een nieuwe look. Je kan de nieuwe nagellakjes vanaf juni in de winkels vinden. Ik testte er intussen enkele uit. [Yves rocher nagellak]
Over de Intense Kajal 100% kon je al eerder op deze site lezen. Verder brengt Yves Rocher chubby sticks op de markt.
Be Creative brengt de collectie BE FREE voor komende zomer. Natuurlijke kleuren die toch gemengd zijn met felle tinten. Zo kunnen er veel verschillende looks gemaakt worden. Bovenstaande lakjes en lipstick zijn daar ook onderdeel van. Verder dachten ze ook aan compacte paletten met verschillende kleuren. Deze zijn heel budgetvriendelijk en een goede tip voor moederdag.
Wander & Co shop kennen jullie misschien al van de lopende winactie. Een zeer vrolijke webshop met leuke goodies en een gelukkige vibe.Bij Veloretti vind je happy fietsen. Ik werd toch instant blij door een mint kleurig exemplaar met bloemen erin te spotten. Zowel voor heren als voor dames is er een exemplaar en dit in verschillende kleuren.Sieraden met bijzondere rechte stukken die op elkaar gestapeld worden zijn zeer kenmerkend voor de collecties van Lore van Keer.Tot zover de nieuwtjes. Nadien ging ik gezellig eten en bijkletsen met een medeblogster, maar niet heel lang omdat er nog een lange terugweg was en we ontzettend moe waren. De dag erna was immers een werkdag. Over een aantal producten die voorbij kwamen volgt er nog een diepere kijk, dus stay tuned!