Romantische zielen staan gekend voor hun liefde voor Parijs. Niet enkel de gebouwen, maar ook de zoete franse taal zorgt daarvoor. De stad is niet enkel toegankelijk voor verliefde paren, maar ook voor heuse shop-a-holics. Daarom dat de volgende winactie misschien wel wat voor je is?


Via Smartphonehoesjes.nl kan je gaan shoppen in die prachtige straten van Parijs. Ik kan alvast enkele leuke straatnamen bedenken zoals: Avenue Montaigne, Champs-Élysées of warenhuizen zoals Au Printemps en Galeries Lafayette. Niet enkel de hotelovernachting, maar ook de treinreis, gratis OV, vele kortingen op attracties, winkels en restaurants (ParisCard) zijn daarbij inbegrepen.

Hoe kunnen we Parijs linken aan een telefoon? Je maakt een foto van hoe je telefoonhoesje matcht bij je outfit of accessoires. Het hoeft geen selfie te worden, maar je kan alles op een leuk ogende manier neerleggen. Wees creatief, zou ik zeggen. Mocht je goed zijn in photoshop kan je daar ook iets mee doen. Daarna plaats je de foto op Instagram onder de hashtag #SmartContest of je plaatst het onder het actiebericht op facebook. 

Even kort op een rijtje:
Maak een foto van jouw telefoonhoesje en een matchende outfit. Je mag hier fotoshoppen, er zelf bijstaan...
Plaats de foto op Instagram met de hashtag #SmartContest, tag @Smartphonehoesjesnl en volg hen op Instagram
(Of) plaats de foto op Facebook onder het actiebericht en volg hen op Facebook

Deelnemen kan tot 30 juni
Bonne chance!