zondag 24 mei 2015

Wat vind jij | Wat doen in de zon?

Ik zat gezellig buiten in de zon te genieten toen het binnen viel dat ik nog geen vraag van de week had bedacht en online had gezet. Snel hollen naar een computer en tikken maar! Het zonnetje laat zich volledig zien vandaag en iedereen heeft wel een manier om zich bezig te houden in dat zonnetje. Dus: "Hoe spendeer jij je tijd onder de zon?"

Gezellig genieten met Laura (bron foto)


Zelf neem ik vaak een lekker drankje en ga ik bij de vijver zitten met een tijdschrift of boek. Wanneer ik dat doe is het nodig om mij goed in te smeren daar ik een zeer lichte huid heb. Schaduw opzoeken is dan ook een must. Nog leuker, want meestal blijf ik niet thuis bij goed weer, is gewoon lekker uit huis gaan, wandelen en gezellig wat gaan drinken. Dat kan overal en nergens zijn en al helemaal niet zoveel te kosten. Zolang het maar gezellig is!

A. Lekker zonnen en niks doen.
B. Een drankje drinken en gezellig bijpraten.
C. Genieten met een goed boek...
D. ...
© Laupropos | All rights reserved.