dinsdag 12 mei 2015

Win een Venus snap | Venus in your bag fotowedstrijd (via Instagram)

Ik schreef al meerdere keren over het fijne Venus Snap with Embrace scheermesje dat ik dagelijks gebruik en ook meeneem naar mijn vriend op weekend. Dat kleine ding is zo compact dat het makkelijk een plaats in de handtas verdient. Dan ziet de inhoud van mijn handtas er als volgt uit.


Het weer wordt warmer en jurkjes worden uit de kast gehaald. Zijdezachte beentjes zijn een must en met veel euforie mag ik via Venus vijf exemplaren van de Venus snap scheermesjes weggeven. Dan kunnen ook jullie deze volop testen en goedkeuren. Haal je camera (of gsm) alvast maar boven...

Deze winactie is enkel voor Belgische deelnemers!
Je neemt een foto van (je handtas met) de inhoud van je tas en plaatst deze op instagram
Je gebruikt de hashtag #Venusinyourbag en tagt mij @smallestdaisy in de foto (anders kan ik niet weten dat je meedoet ;) )

 Volg @smallestdaisy op instagram
Ik selecteer vijf Belgische winnaars met de leukste foto (niet de leukste inhoud), dus er is veel kans om eentje te winnen!
Deze actie duurt vanaf vandaag 12 mei 2015 tot en met zondag 24 mei 2015


Nu hop met die gladde beentjes en meedoen! Succes!
© Laupropos | All rights reserved.