zondag 7 juni 2015

1000ste artikel op Dresses and Daisies! Hieperdepiep....

Vandaag kwam het 1000ste artikel online. Niet te geloven dat ik vier jaar geleden zonder al te veel verwachtingen mijn eerste artikel tikte. Blijkbaar lag het bloggen mij wel, dus deed ik ermee verder. Stapje voor stapje groeien, een onderwerp kiezen, wrikken, draaien, maar vooral blijven plezier hebben. Ik deel even mijn eerste artikels met jullie. En... dat er nog duizenden artikels mogen volgen?

Eerste banner

Eerste artikel: Groentje.
Een eerste artikel waarin ik mijzelf voorstel. Met de nodige smiley's erin... (oh god...) en waarin ik beloof te proberen regelmatig te posten. Dit waren mijn eerste tiksels op de site:

Hallo allemaal!

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Laurence, 21 jaar en zo te merken beginnend blogger!

Nee, eigenlijk blog ik al een tijdje, maar in een geheel andere stijl. Ik maak namelijk al een poos DIY filmpjes op youtube. Omdat ik doorheen de jaren ook al wat interesse heb gekregen voor beauty, leuke aankopen, opmaken en gewoon plezier maken (yay) vond ik het leuk om dit te delen met anderen. :)

Het zal onmogelijk zijn om dagelijks te bloggen, dat is een feit. Toch zal ik proberen geregeld te posten, misschien zelfs op vaste dagen. Dit zal beauty, fashion en gewoon plezierig gerelateerd zijn!

Ik wens je veel plezier!

Eerste review op de blog: Diesel Fuel for life, for her
Dit is nog steeds mijn meest favoriete parfum. Let vooral op de slecht belichte foto's en immens watermerk.


Mijn eerste review zal gaan over mijn favoriete parfum, dat moet wel, want dit is immers mijn 3e flesje fuel for life! Hieronder kan je lezen waarom. parfum-diesel-fuel-for-life-for-her

Eerste how-to op de blog: Make Up Palette

Al een hele poos zat ik mij te vergapen aan het z-palette, zo’n lege palette waarin je losse oogschaduw in kwijt kan. De oogschaduw wordt stevig vastgehouden door magneten. En toch… toch wou ik hem niet kopen. Ik heb immers maar 2 losse oogschaduwen van Catrice, dus het zou een domme aankoop geweest zijn. Natuurlijk bestaat er ook een andere optie, hem lekker zelf maken! Meer op how-to-make-up-palette

Eerste shoplog: Shopdag in Hasselt
Met één aangekocht item.


Zoals je ziet begint iedereen ergens. De meesten beginnen een blog en maken daarna een nieuwe om meteen professioneel te starten. Dat deed ik niet. Ik bleef onder dezelfde naam mijn interesses met jullie delen. Ik vraag mij altijd af hoe anderen gestart zijn, waarom zij een blog begonnen zijn en hoe ze dagelijks doorzetten. Want vier jaar... dat is niet niks!

Even tussendoor: Je kan nog steeds mee doen met The Webshop Box
De laatste deelname week gaat nu in!
© Laupropos | All rights reserved.