"Elke dag verdient wel een kleurtje", dacht ik en een nieuwe #thedaisyweek was geboren. De vorige keer maakte ik elke dag een nail-art, maar deze keer deelde ik leuke producten door middel van hun kleur. De instagrammers die mij volgen, weten al welke kleuren aan bod kwamen, maar misschien jullie nog niet. Onderaan de dagen staan de linkjes naar de producten mocht je er meer over willen weten.

Minty Monday
Mint is momenteel mijn meest favoriete kleur. Alles wat mint is, koop ik meestal. – Sounds pretty lame. Er zijn dus ook veel make-up producten in mijn stash met een minty kleurtje.


Mardi en Rose
Kan het nog meer roze? Make-up is nu eenmaal oorspronkelijk gemaakt voor vrouwen en krijgt dan een vrouwelijk tintje mee in het roze. Het was toch even een keuze maken tussen producten.


Aarde (aardige) tinten op woensdag
Bruin? Beige? Geel? Ik kon niet echt een kleur kiezen, dus ging ik voor de tint 'aarde'. Massa's producten met die kleur behoren tot mijn favorieten.


Rood op woensdag
Als ik denk aan rood in mijn make-up kast denk ik vooral aan killer lippen of vampy nagels. Het grootste deel van mijn rode favorieten zijn inderdaad die producten, maar ik stak er ook een lekker kookboek, aardbeien en een handcrème tussen.Friday calls coral!
De zomer staat gekend voor de koraal kleurtjes en toevallig gaan we richting de zomer. Tijd om die tint uit de kast te halen. Intussen profiteerde ik ervan om perzik tinten ertussen te verstoppen.


Saturday is for sweet lilac
Lila ofwel zeer zacht paars vind ik een geweldig mooie kleur. Ik vond toch enkele producten/voorwerpen in de stash die deze kleur dragen.Mix all the colors!
Op zondag mixte ik alles door elkaar. Enkel de meest kleurige producten kwamen uit de kast. Als naturelle-look lover was dat geen makkelijke opgave. Missie toch volbracht, dan?Wat is jouw favoriete kleur en welk product zou jij eraan linken?