maandag 15 juni 2015

Vijf leuke dingen van afgelopen week | Project T - Kruidvat Spa Secrets - #belgianbloggercountdowntosummer - ...

Het schooljaar loopt op haar einde en is het nu volop gas geven om met een knal te eindigen. Moet ook, want er liggen rapportjes, opdrachten, voorbereidingen ... te wachten. Tussen het schoolwerk door is er natuurlijk tijd voor ontspanning.


Ik ging naar Project T (Tomorrowland) kijken - Altijd heerlijk om nacho's, gesmolten kaas en een non-dieet cola erbij te nemen. In de film Project T zit alles: van de Eiffeltoren tot robots. Zo gaat het verhaal over een jonge uitvinder die de wereld wil verbeteren, maar meer krijgt dan wat hij had durven dromen. Zo mag hij naar een nieuwe wereld reizen om nieuwe machines uit te vinden die de wereld te veranderen. Dan loopt het mis... Een jonge meid (Casey) begrijpt alle terreur in de wereld niet. Is er dan geen enkele oplossing voor de haat en natuurrampen? Ze gaat bij de uitvinder kloppen.


Spa Secrets van Kruidvat event - Ik ging naar het Kruidvat event waar de nieuwe SPA SECRETS lijn werd voorgesteld. We kregen niet enkel nieuwtjes, maar ook een fijn weerzien met alle medebloggers. Hier komt zeker nog een review van online, maar ik kan nu al zeggen dat de producten heerlijk ruiken en werken!

Eerst communie vieren - Wat wordt ze snel groot. Mijn kleine nichtje deed kort geleden haar eerste communie. Zo zag iedereen er op zijn best uit en deed ook ik een extra iets. Ik ga niet vaak naar de kapper, maar als ik dat doe, vertel ik dat ze ermee mogen doen wat ze willen. So they did... Krullig!

Start #BelgianBloggerCountdownToSummer - Een nieuwe editie van de #BelgianBloggerCountdownToSummer ging van start. Deze organiseerde ik eerder als kersteditie, maar viel zo in de smaak dat velen vroegen of ik deze opnieuw wilde maken. Deze is momenteel nog bezig en eindigt stipt op 21 juni. Dan begint de zomer pas echt.

Ik zag mijn vriend terug - Mijn vriend studeert nog één dag per week en gaat de andere dagen werken. Studeren bezorgt hem stress, dus zien we elkaar niet doorheen die tijd zodat hij zich volledig kan concentreren. Doordat we een relatie op afstand hebben had dat als gevolg dat ik hem een maand niet heb gezien. Een blij weerzien, natuurlijk!

Had jij 5 top momenten deze week?
© Laupropos | All rights reserved.