zondag 28 juni 2015

Wat vind jij | Meest ideale zomerlook?

Het valt op dat velen naar een vakantiebestemming zijn vertrokken. Zo zit de ene constant in bikini, terwijl de andere een volledige outfit klaar heeft liggen die past bij de zomer. Nu vraag ik mij wel af hoe jouw meest ideale zomerlook eruit ziet. Welke kleuren krijgen bijvoorbeeld de voorkeur?


Zelf ga ik bijna het hele jaar door voor pastelkeuren. Het geeft een happy vibe aan een outfit. Zoniet ga ik voor kaki (donkergroen) of donkerblauw, wat bij elk seizoen wel past. Opfleuren doe ik dan met een mooie ketting of met mooie oorbellen. Hoe warmer het wordt, hoe korter de kledij. Zo kan je mij enorm vaak vinden in een jurkje. Daar voel ik mij helemaal tip-top in!

Hoe ziet jouw zomerlook eruit?
© Laupropos | All rights reserved.