woensdag 8 juli 2015

Favorieten van Juni | Cîme - Spa Secrets Kruidvat - Yves Rocher - Demak'up - Make it, blog it... - The Rubz - ...

Het is van april geleden dat ik nog een favorieten post maakte, foei! De maanden mei en juni waren zo ontzettend druk dat het moeilijk werd om toppers te delen. Toch ontdekte ik enkele leuke producten en gadgets die ik nu wél kan voorschotelen.
The Rubz - Een armbandje dat eindelijk rond mijn pols past en degelijk blijft zitten. Het is een felxibel siliconen armbandje dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Demijne is pastel roze met rosé gouden schakels.

Hema & Een blikje vol geluk - Voor de minder leuke dagen kan je een kaartje uit deze doos trekken. Er staan quotes, houdingen, ideeën ... op waar je oprecht gelukkig van wordt. Enkel voor levensgenieters!

Aapje - Een zeer fijne manier om de nagels te drogen. Dit aapje blaast ze in no time droog! Voor €2 gekocht op Ebay.

Make it, blog it, share it - Een zeer interessant boek over hoe je makkelijk creatief kunt bloggen. Alles wat je zou kunnen bedenken qua tips kan je er wel in terug vinden.


Spa secrets lijn van Kruidvat - Deze maand kreeg Kruidvat er een fijne nieuwe lijn bij. De Spa Secrets lijn straalt luxe uit en is tegelijk erg budgetvriendelijk. Vooral de body crème en body oil waren deze maand grote favorieten. Na het douchen twijfelde ik steeds welke van de twee ik zou gebruiken.

Les Plaisirs Nature - Ik ben al een tijdje fan van de mini parfums van Yves Rocher. Deze nemen weinig plaats in, dus zijn makkelijk voor het reizen. Toen mijn noix de coco op was, ging ik een nieuwe halen en kocht ik er intussen een frambozengeurtje bij.

Cîme Multifunctionele droge olie - Een product dat ik nog niet lang in mijn bezit heb, maar vast deel van mijn routine is geworden. Ik doe wat olie in mijn dagcrème en wrijf het op mijn haarpunten. Dat heeft een gevoed gevoel en doet huid en haar stralen. Helemaal fijn als je weet dat het product 100% natuurlijk is.

Demak'up oogreiniger - Ik mocht een groot Demak'up pakket testen, maar werd vooral bekoord door de oogreiniger. Deze neemt in no-time mijn oogmake-up weg. Gezien hij erg vettig aanvoelt ga ik er wel altijd nog eens over met een micellaire water.

Wat waren jouw favorieten tijdens de maand juni?
© Laupropos | All rights reserved.