zaterdag 29 augustus 2015

5 Action home accessoires

Ik mag dan nog geen eigen stek hebben, maar heb wel al enkele leuke home accessoires op zak om het huisje mee op te starten. Geen koelkast, geen koffiezet, maar kandelaars, manden, etc. Daar zal Action wel voor iets tussen zitten.


1.
Ik stond al een paar keer bij deze kandelaars rond te draaien en besloot ze op een keer gewoon mee te nemen. De houten bovenkant en ingeschilderde onderkant maakt ze heel bijzonder. Ik ben van plan ze te combineren met een spierwitte- of mintkleurige kaars. Action biedt ze in verschillende kleuren aan als: roze, wit en grijs/beige. Verkrijgbaar in twee verschillende groottes. 
.

2.
Kaarsjes zorgen voor sfeer en hout in huis zorgt voor veel warmte. De twee gecombineerd maakt een goed huwelijk. Toevallig had ik  nog een hoop gekleurde theelichtjes van de Action in huis liggen. Mooi om te presenteren op een salon- of bijzet tafeltje.


3.
Doorzichtige fotolijsten zijn helemaal in. Dit exemplaar kan niet opgehangen worden, maar dient tentoon gesteld te zijn op een kast, tafel, noem maar op. Ook veertjes zijn trendy en geven een rustige uitstraling.


4.
Een accessoire die je niet vindt in de home afdeling, maar bij de make-up. Het zit verstopt in een zeer onaantrekkelijk doosje, waardoor niet veel personen het ontdekken. We zagen doorzichtige organizers al terugkomen bij de Kardashians, maar nu zijn ze ook in een budgetvriendelijke vorm te koop.


5.
Een mandje dat er minimalistisch uitziet en verkrijgbaar is in mint, wit, zwart en rose. Op vele blogs zag ik deze terug komen, dus wilde ik hem ook in huis halen. Al snel volgde een tweede mandje. Te gebruiken voor fruit, vuile was, tijdschriften ...


Alle voorgestelde producten zijn momenteel te koop bij Action. Dus ga ze halen zo lang het nog kan. Het assortiment wordt regelmatig aangepast, maar heeft altijd wel iets leuks. Voor personen die het zich afvragen: neen, dit artikel is niet gesponsord door Action. Ik kan gewoon hun goedkope prijs-kwaliteit producten erg waarderen. Jullie hopelijk ook!

Action
Kandelaar met kaarsplateau groot -  € 3,99-
Kandelaar met kaarsplateau klein - € 2,79-
Houtenschijf met theelichthouders - € 2,98-
Fotolijst dubbelzijdig groot - € 2,29-
Make-up organizer - € 2,99-
Draadmand klein - € 2,29-
Draadmand groot - € 3,79-

Wat is het laatste wat jij hebt kunnen scoren bij Action?
© Laupropos | All rights reserved.