donderdag 20 augustus 2015

Fotogenieke producten | Producten die er beter uitzien dan wij?

Net zoals mensen kunnen producten erg fotogeniek zijn. Zo mag je ze op elk moment van de dag fotograferen of in elke hoek. Ik weet niet hoe ze het doen, maar ze staan er altijd stralend bij. Misschien kan ik er zelf ook wat van leren. Even een lijstje met producten waarvan ik vind dat ze er altijd goed uitzien.


Real Techniques kwasten - Zelf toen ik ze voor het eerst fotografeerde in een kartonnen doos bij ontvangst deden ze het nog goed. Om deze foto te nemen heb ik ze gewoon op het bordje gegooid en nog vallen ze ideaal. Je moet het maar kunnen.


Highlighters - Misschien omdat ze een gezicht helemaal kunnen verlichten? Ik ken persoonlijk geen enkele highlighter die niet mooi op de foto gaat. Swatches maken daarentegen is een pak moeilijker. Met flits of zonder flits? Why not both?


Producten van Lush - Lush producten zijn extreem fotogeniek. Eigenlijk kan je bij het fotograferen ervan bitter weinig verkeerd doen. De happy kleurtjes en happy vormgeving ervan doet al genoeg.


Nagellak - Nagel artiesten houden niet voor niets een lakje vast als ze hun creaties willen tonen. Het fleurt een foto helemaal op. Je hebt ook meteen iets nuttigs in je handen wat betekenis heeft. Een groepsfoto kan natuurlijk ook. 


Misschien kennen jullie producten waarvan je totaal geen moeite moet doen om ze mooi op foto te krijgen?
© Laupropos | All rights reserved.