#CrazyGirl, #ImaPrincess en #iloveYou kunnen zo uit Twitter gesprongen zijn. Ideale namen voor een nieuwe budgetvriendelijke parfumlijn die als doelgroep jonge tienermeisjes heeft. In Frankrijk zijn ze een echte hit, dus willen de hashtags nu ook in België nestelen. Zouden deze parfums een #hit of een #mis zijn?#iloveYou
Dat ik jullie graag zie wisten jullie al langer. Nee, echt, maar nu kan ik het ook met een parfumpje zeggen. Stiekem vind ik de naam en het parfum ideaal om cadeautje te geven aan een allerbeste vriendin. Zeg het eens met een parfum. De verpakking van het parfum is heel vrolijk en staat vol met hashtags. De flacon zelf is strak en heeft hetzelfde kleurtje als de doos. Deze strakke parfums wijken af van mijn andere exemplaren in de stash, maar passen er tegelijk wel bij. Het is eens iets anders.


Basisnoten: Vanille, honing, tonka boon
Hartnoten: Jasmijn, freesia, praline
Topnoten: Bergamot sinaasappel, suikerspin

De noten doen al vermoeden dat het geurtje extreem zoet is. Als je ingrediënten als suikerspin erin steekt, eerste keer dat ik dat tegenkom, kan je het zoete niet meer ontwijken. Dit was meteen de favoriet van de drie geurtjes omdat ik zwaardere, zoete geuren waardeer. Ofnee... ik houd ervan.


#imaPrincess
Dit geurtje is iets voor alle prinsessen die op de wereld rondlopen of zich graag gedragen als eentje. Toch sprak dit geurtje mij het minste aan, maar dat komt vast door de frisse toon. Mijn huid nam de geur ook niet heel goed op waardoor hij in plaats van lekker geuren slecht geurde - lees stonk. Toen ik hem op een papiertje uitprobeerde kwam hij wel fijn uit de hoek. Zo zie je maar dat een parfum pas echt tot zijn recht komt als de juiste persoon hem draagt, dus mogelijk past hij bij één van jullie wel. Nu kan ik wel geen prinsesje zijn - sadface.

Basisnoten: Patchouli, vanille, praline, muskus
Hartnoten: Jasmine, orris, pruim, framboos
Topnoten: Mandarijn, sinaasappel bloesem


#CrazyGirl
Zo geel als een citroen is het volgende flesje onder de naam Crazy girl. Dat citroen frisse exotische geurtje komt ook naar boven in het parfum. Het is een geurtje dat ik al eerder ergens rook, al kan ik niet meer precies herinneren waar of wanneer. Kan door de aanwezigheid van de Musk en bergamot komen, want de meeste van mijn parfums hebben die noten in zich. Misschien kan ik deze wel de baas gezien deze voor zotte miekes is.

Basisnoten: Vanille, muskus
Hartnoten: Bosbes, voilet
Topnoten: Bergamot, blackcurrentDe geurtjes bleven bij mij ongeveer een viertal uurtjes zitten. De rode geur bleef iets langer, maar dat komt door de zoete, zware ondertoon. Met hun 30 ml inhoud zijn ze er klein, zijn ze reisvriendelijk en makkelijk om mee te nemen in de handtas mocht je willen bijsprayen.

De flesjes kan je enkel vinden bij Di Beauty & Care in België. Tijdens een bezoek aan de Di merkt ik ook beauty boxen op die ideaal zijn om cadeau te doen. Ze bevatten een spiegel, 30 ml flacon en een stickervel in het hashtag thema.

Di beauty and care (België)
#crazygirl - € 5,95- 
#imaprincess - € 5,95- 
#iloveyou - € 5,95-
Beauty Box - € 6,95-