En toen stond het nieuwe schooljaar al voor de deur. Normaal liggen de events in de grote vakantie stil, maar heel stil waren ze niet. Klaar om te zien hoe mijn maand augustus eruit zag?


De eerste dag van de nieuwe maand ging in met het GAB fashion & food festival. We zagen er alletwee opperbest uit, dus besloten we even onze outfits vast te leggen.


Fashion, maar ook food. Veel food... Hamburgers, loempia's, krekels op een stokje (not kidding...) ... Allemaal super-super lekker!


En ook drinken... Veel, veel drinken!


Tijdens het naar huis rijden, kwamen we Gent voorbij. We besloten nog even af te zakken naar het centrum om gezellig wat te gaan drinken. Net alsof we nog niet genoeg gegeten of gedronken hadden, maar soit. 't Was voor de leut!


Essie kan altijd op mijn bureau gaan om wat te spelen. Ze was plots zo gepakt van de warmte dat ze er even moest bij gaan liggen. Eén van de enige kiekjes waarbij ze muisstil blijft liggen. Arm ding.


Het warme weer bracht ons naar de lokale plas. Plons! Vriendjelief had alvast zijn handen vol.


Home interieur ideetjes opdoen tijdens een bezoek aan de Ikea. Deze twee dingen staan alvast op mijn lijstje.


Primark opende deze maand de deuren. Eindelijk is er een primark van ongeveer een half uurtje van mijn deur. Ik was (uiteraard) aanwezig op de opening.


Werken gaat altijd makkelijker met cake en koude koffie. Kwestie van het lastige nachtje werken wat zachter te maken.


Samen met Bjorn nam ik twee TAGS op. De Blindfolded draw challenge en de ben ik een banaan challenge. Daarvoor dretste ik af naar 't zeetje.


Zijn hondje Toulouse zag een nieuw speelkameraadje in mij.


Ik kreeg op het einde van de maand het leuke nieuws dat ik een derde kleuterklasje krijg. Yes! En dan paniek... Ik begon volop voor te bereiden voor het nieuwe schooljaar.


Mijn nieuwe bril lag in de bus en ik ben er super blij mee. Je mag nog een artikeltje verwachten van deze firmoo bril.

Was jij deze maand gegrepen door de zon?