maandag 17 augustus 2015

Primark Shoplog | De buit na een dagje spenderen

Nog niet zo heel lang geleden was ik aanwezig op de opening van Primark Gent. Met twee goed gevulde zakken en een veel te enthousiaste houding wandelde ik de Primark uit. Ik maakte jullie al heel benieuwd met de buit instagram foto, dus volgt nu de shoplog.


Meteen bij de ingang hing dit witte t-shirt met froezels (?). Leek mij ideaal voor een dag thuis, maar ik denk het nog te combineren met een lange rok. Ik vind wel iets, maar ik zou spijt gehad hebben, moest ik hem laten liggen – ken je ook dat gevoel?

Ik paste enkele jurkjes, maar medebloggers gooiden al snel naar mijn hoofd dat het ‘niet bij mij paste’. Te hippe kledij staat mij dus niet, maar alles met bloempjes of vlindertjes wel? Ze hadden wel gelijk en zo nam drie jurkjes mee met bloemen, vlinders en een druk bedrukt exemplaar in het zwart-wit.Over de accessoires dacht ik weinig tot niet na en was het gewoon ‘mandje dumpen’. Zo nam ik een paar schoenen mee die ik er zeer handig uit zag zien om te werken in de klas, een schattige handtas waar de kleur mij erg van aantrok, een leuke mok en het meest s'k'attige toilettasje ooit.


Primark
T-shirt - € 10,00
Zwart witte jurk - € 10,00
Jurk met bloemen - €16,00
Jurk met vlinders - € 16,00
Schoenen - € 8,00
Handtas - € 12,00
Toilettas - € 4,00

© Laupropos | All rights reserved.