zaterdag 5 september 2015

Favorieten van Augustus 2015 | Etam Beauty , Essence, The Body Shop, Pantene, Nivea, Luxedy, Annayake & Firmoo

Daag zomer! Je bent goed geweest, hebt voor veel zon gezorgd en nog leukere nieuwe producten. Op het einde van de maand zijn er erg veel producten bijgekomen die meteen tussen mijn favorieten een plaats kregen. Even kijken welke dat zijn:


Etam Beauty - Twee producten waren de hele grote vakantie lang om van te houden. Zowel de balconnet de cils mascara als de blush culotté gebruik ik dagelijks met veel plezier. Etam make-up push up your beauty

Essence All about Roses eyeshadow - Het heeft meerdere bezoeken naar het Kruivat gekost voor ik deze in handen kreeg, maar nu is de liefde eens zo groot. Een goede pigmentatie, goede blendbaarheid, goede prijs... kortom: goed alles. Essence all about roses eyeshadow

Sweet pink eye liner (panda) - Iets waar ik al een tijdje over wil schrijven, al een tijdje in mijn favorieten-bakje zit, maar waar er nog niks over op de site verscheen. Verwacht maar een extreem goede review over deze goedkope eye liner die er heel cute uitziet.


The body shop secrets of the world - Het begin van de vakantie zorgde ervoor dat er een spa momentje thuis kon doorgaan. De japanese camillia cream ruikt naar mening zo lekker, is lekker zacht en fijn in gebruik - what can i say? Hetzelfde geldt voor de Monoi radiance oil. The body shop secrets of the world

Pantene expert hydra intensify - Mijn haren worden extra gevoed dankzij de pantene hydra intensify lijn. Deze maken droog haar glanzend. Ik gebruik de shampoo wel altijd in combinatie met de conditioner, want samen leveren ze het mooiste werk. Na het drogen van mijn haar gebruik ik ook crème erover voor een nog zachter gevoel. Het doet mijn haar lekker geuren. Pantene expert hydra intensify

Nivea soft - Nivea vierde haar 20ste verjaardag met dit product, hoera! Ik herontdekte de crème en gebruik hem nu dagelijks om droge plekken extra te hydrateren op het gezicht. Dubbel hoera!


The body shop Japanese Cherry blossom - Deze maand mocht ik samen met the body shop dit geurtje weggeven. Het is onderdeel van de voyage collectie en is mijn favoriete geurtje uit de lijn. Zoet, bloemig, heerlijk! Ik schreef er geen review over, maar maakte wel een filmpje in thema van het parfum http://www.dressesanddaisies.be/2015/08/voyage-collection-tag-series.html.

Annayake bonheur - Nog een totaal nieuw merk in mijn leven. Het geurtje is anders dan de meeste geuren uit mijn stash, maar daarom niet minder goed. Fruitig, houtachtig en fris!


Firmoo.com bril - Als non-brillenverslijter is het toch stiekem leuk om eens te vernieuwen. Mijn vorige bril was klein, fijn en helemaal het tegengestelde van dit exemplaar. Volgende week mogen jullie daar nog een review over verwachten, maar gezien hij nu al tussen mijn favorieten staat, weten jullie genoeg.

Luxedy.com bud to rose - Een uniek kettinkje die ik als presentje van de webshop kreeg tijdens het hosten van de webshop box. Het bud to rose merk hangt heel vaak rond mijn nek. luxedy bud to rose ketting

Wat waren jouw favorieten deze maand?
© Laupropos | All rights reserved.