zaterdag 26 september 2015

My daily make-up dose

Ik lijk wel de slechtste beautyblogger ooit als ik vertel wat voor producten ik dagelijks gebruik. Een manusje van verschillende merken, maar vooral één ding: BASIC. Geen laagje van dit en een laagje van dat, maar pure eenvoud. Zo geef ik mijzelf tijdens de ochtend tien minuten de tijd om mjin make-up te doen.


Foundation - Gezegend met een glad velletje is het voor mij niet nodig om een laagje foundation aan te brengen. Wat ik wel doe is onder mijn ogen, waar er een blauwe schijn is, wat BB-cream aanbrengen. Ik probeerde al heel wat BB-creams uit, maar ik blijf toch terugvallen op mijn favoriete Skin 79 in Gold. De verpakking is er intussen helemaal afgesleten. 

Contour - Ik contour enkel als ik daar echt zin in heb. Met een plat afgesneden kwast neem ik een ietsie pietsie product van de Bahama Mama. Door mijn jeukbeenderen te accentueren gaat mijn gezicht langer lijken. Dat is met een rond gezicht af en toe mooi meegenomen die cheats.

Blush - Toch een product dat ik (bijna) dagelijks op doe -met een veel te dikke kwast-. Een snelle geblende rouge die mijn gezicht meer leven geeft. Perzik-, bruin-, rose- zijn daarvoor ideale kleuren.


Wenkbrauwen - Wat het beautybloggen mij bijbracht, is dat wenkbrauwen het gezicht vormen. Ik heb al veel verschillende merken uitgeprobeerd, maar toch blijf ik grijpen naar mijn Eylure producten. Ik kleur bij met een crayon en borstel uit met een spoolie. Hoe natuurlijker, hoe beter naar mijn mening. Daarnaast geef ik mijzelf dagelijks 20 seconden om overbodige haartjes bij de wenkbrauwen uit te trekken.


Eyeliner - Geen dagelijkse must en enkel bij grote zin. Ik doe een fijn lijntje boven mijn ogen met een Catrice waterproof versie. Tot nu toe de enige liner die probleemloos blijft zitten, makkelijk te koop en budgetvriendelijk is. 

Mascara - Voor mijn blonde wimpers een must omdat ik mét er stralender uitzie. Ik heb van nature lange wimpers, dus deze mogen in de verf -letterlijk dan- gezet worden. Laat je niet misleiden door de vreemde spoolie, want de Etam Balconnet mascara doet het meer dan prima.


Ga jij dagelijks voor de basic producten of ga je liever all the way?
© Laupropos | All rights reserved.