Er bestaat een plaats waar alle leuke merken één keer per jaar samen komen. De Estetika beurs is vooral bedoeld voor handelaars, distributeurs ..., maar ook ik mocht er een momentje rondgaan om nieuwe merken te ontdekken voor de blog.Sothys
Sothys leerde ik vorig jaar voor het eerst kennen en was daarna een frequent terug kerende naam. Alle producten zijn gemaakt op basis van natuurlijke plantaardige ingrediënten, zijn dierproefvrij, ecologisch verpakt en voldoen aan farmaceutische normen. Met 15.000 verkooppunten in meer dan 115 landen zijn ze een gekend merk voor instituten en spa's. Daar worden ze ook uitsluitend verkocht. Meer informatie vind je op de website van Sothys.


Pronails
Pronails zorgt voor hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten. Vooral de mooie mix van kleurtjes bij de gellak stand trokken mij aan. Je kan er prachtige kunstwerken mee maken op de nagels.


Iso professional
Ik probeer mij steeds meer te verdiepen in het stylen van het haar. Er stonden heel wat medewerkers bij de stand die de bezoekers hun haar deden. Ik ging heel enthousiast de kappersstoel op en was heel positief verrast van deze krultangen.NYX Cosmetics
Toen ik het nieuwtje hoorde, kon ik niet meer wachten om het te delen met jullie. NYX komt namelijk in 2016 naar België.


Dante Couture extensions
Zowel voor verlenging als voor verdikking van het haar zijn extensions ideaal. De extensions bevatten 100 gram ‘human hair’ en werken met het“Miracle-Wire” systeem. Het product kan tot 4 jaar meegaan mits een goede verzorging. Meer info op www.dantesspecial.com.


Belgium Oro nails
Ik was al razend enthousiast over de ORLY AMP'D lijn en ook EPIX (voor speciaalzaken) is niet min. Belgium Oro Nails is een groothandel in manicure- en pedicureproducten, gevestigd in Antwerpen. Bijzonder aan de EPIX producten is dat ze heel snel drogen en een bounce back effect hebben. Toen ik verder keek zag ik dat ze een hele shop hadden gemaakt met hun producten. www.oronails.be


Naobay
Het merk Naobay is afkomstig uit Spanje en staat voor Natural and Organic Beauty. Ze zijn ervan overtuigd dat natuurlijke producten beter zijn voor iedereen en voor het milieu. Actieve organische oliën en plantenextracten liggen aan de basis en zorgen voor een voedende, hydraterende, kalmerende en regenererende eigenschap. De verpakking bestaat uit gerecycleerd materiaal en is bio-afbreekbaar. www.beauty-energy.be


Paul & Joe
Met een barokke stijl trok de collectie van Paul & Joe mij meteen aan. Door limited edition kleuren wordt er telkens een focus gelegd op een bepaald onderwerk. Deze keer met katjes in de herfstcollectie. www.paulandjoemakeup.be 


Mii
Ik was al op weg naar de uitgang toe ik mijn eigen dialect hoorde weergalmen bij een bepaalde stand. Na wat te praten werd duidelijk dat de distributeur gevestigd is in West-Vlaanderen. Het merk is gebaseerd op mineralen, is vrij van parabenen, vulmiddelen zoals talk, schadelijke conserveermiddelen en is dierproefvrij. Het idee van Mii is wat ik denk over make-up: het moet je helpen de natuurlijke schoonheid te verbeteren en niet verbergen. www.miicosmetics.be
Ben jij al eens bij de Estetika beurs geweest?