zaterdag 3 oktober 2015

Picture post - 033# (September 2015)

Wat heb ik een leuke maand achter de rug. Veel events, maar vooral veel werk in het onderwijs in een top school. Daar blikken we even op terug.


Het eerste event van september was de lancering van Urban Decay in Brussel. Toch hoop ik stiekem dat meer Ici Paris XL winkels zullen volgen en het merk zullen verkopen. Brussel is niet bij de deur, maar wel een leuke manier om nog eens hallo te zeggen tegen de medebloggers.


Mijn haar werd prachtig gedaan op het event van L'Oreal. Wat een complimentjes kreeg ik die dag. Helaas is het wel iets moeilijker om de haarstijl hetzelfde na te maken als je eenmaal thuis bent.


Vriendjelief probeerde een spelletje uit. De humor uit south park valt te waarderen en is gewoon 100% hersenloos ontspannend.


De Bijenkorf begon vanaf deze maand te versturen naar Belgiƫ. We waren te gast op een hoger verdiep in het MAS, wat voor een persoon met hoogtevrees niet evident is. Zorgen opzij...


Tussendoor fotograferen voor de blog. Ik heb erg weinig tijd gehad om te bloggen door het vele werk voor school. Alles moest snel snel gebeuren...


En toen gebeurde het... mijn eerste iphone. Voor mij persoonlijk een grote stap. Ik kocht er heel wat leuke hoesjes voor.Midden september werd mijn hamstertje Essie erg ziek. Na een bezoek bij de dierenarts was het nodig om het diertje te laten inslapen. Heel pijnlijk, want ik was er intussen erg aan gehecht. Het gebeurde allemaal zo snel. Na een aantal weken te mokken besloot ik toch voor een nieuw hamstertje te gaan (het gemis naar een diertje was gewoon te groot) en ging ik naar een andere dierenwinkel. Ik koos dit lieve mannetje uit de hoop en gaf hem de naam 'Jules'. Een echte knapperd die je zo laat smelten.


Blogbuddy Bjorn (en zijn hondje Toulouse) nam mij mee voor een weekendje Eindhoven. Weer een topweekend waar ik intussen al een shoplog over maakte. Ik deel intussen even een flatterende selfie.

Hoe zag jouw maand september eruit?
© Laupropos | All rights reserved.