woensdag 14 oktober 2015

Vijf leuke dingen van deze maand

Hoe kan ik dit zo min mogelijk cliché opschrijven? De herfst begint, de bladeren krijgen alle kleuren, de zonnebrillen worden ingeruild voor een dekentje en geurkaarsen. November en oktober zijn echte herfstmaanden en hebben leuke dingen met zich meegebracht. Ik deel ik er vijf stuks van.


Openbare wellness
Mijn eerste bezoek aan een openbaar wellness center was deze maand een feit. Het was een paar uurtjes genieten in een hot tub, gevolgd door een heerlijke massage en vele bezoeken aan verschillende sauna's. Later daar meer over, maar intussen dit voorsmaakje.Hoesjes
Mijn nieuwe gsm was een verrijking voor mijn blog en voor mijzelf. Niet is het enkel heel verslavend om erop te tokkelen, filmpjes te kijken, facetime te gebruiken ..., maar ook om er hoesjes voor te kopen. Het is niet enkel 'leuk', maar beschermd intussen ook. Voor Apple fans zijn er veel bijzondere hoezen te vinden zoals de iPad Mini 4 hoes. Maar ook voor Android gebruikers zoals Sony bestaan er allerlei soorten bescherming voor je Sony smartphone. Ook voor een bijpassende Oneplus case bestaan er fancy uitvoeringen. 


Geurkaarsen
Zoals eerder aangegeven brengt het koude weer ook de vreugde van geurkaarsen terug. De kaarsen stash wordt vanonder het stof gehaald en 's avonds met veel plezier aangestoken. De kerstige geuren houd ik wel voor de maand december.


Sex and the city
Bij bovenstaande geurkaarsen hoort uiteraard een serie. Vaak ga ik bij een serie voor alles of niets - lees bingewatching. Ik zag Sex and the city per ongeluk tijdens het zappen op de televisie en besloot met de serie te beginnen. Ik kijk intussen niet uit naar het zwarte gat dat om de hoek staat als de serie eindigt. I need my mister big...

Herfst
Bladeren verkleuren, dwarrelen naar beneden en zorgen voor een festijn voor de ogen. Zomerjurkjes zijn leuk, maar het is leuk als je de nieuwe regenjas, laarzen, truien ... mag aantrekken om het nieuwe seizoen in te zetten.

Wat waren jouw leuke dingen deze maand?
© Laupropos | All rights reserved.