maandag 2 november 2015

4 Producten die ik steeds opnieuw blijf kopen

Hebben jullie ook producten waar een gevoel van ‘Ohhh, i wan’t to rub it over my face’-gevoel van komt? Wel... Ik heb er een viertal. Mogelijk schreef ik al eerder over deze producten, maar ik vind ze zo fijn, dat ik ze nogmaals wilde vermelden. Het valt alvast op dat de vier producten budgetvriendelijk zijn.

Yves Rocher Quelques Notes d’amour - Dit is intussen al mijn tweede flesje. Exemplaar nummer eén liet ik op ¼ inhoud in de grond donderden. Doordat Yves Rocher regelmatig interessante kortingen geeft, kon ik al snel een nieuw exemplaar kopen. Dit geurtje is zoet, romantisch en bloemig.

Essence 16h concealer - Ik ben de tel kwijt geraakt. Volgens mij is dit een vijfde exemplaar? Hoe dan ook, dit is de perfecte kleur concealer voor onder mijn ogen en blijft goed op mijn huid zitten. Wanneer ik eens een blauwe-wallen dag heb, zie ik er meteen een pak gezonder uit. 

Catrice liquid liner - Help... ik weet ook niet meer hoeveel liquid liners de revue passeerden. Ik heb deze eyeliner al heel lang in mijn stash zitten en er komt steeds een nieuw in de plaats als hij op is. Deze liner blijft perfect zitten op mijn vettige oogleden en is pik-pik zwart. Niet slecht voor een budget liner.

Lush eau roma water - Dit was mijn eerste micellaire watertje. Met een gevoelige en licht doorzichtige huid is een mild product altijd mooi meegenomen. Lush does the trick. Mijn huid voelt zo zacht, gevoed en zuiver aan na het gebruik van dit product. Ik heb wel de neiging om het in kleine hoeveelheden aan te kopen, omdat producten van Lush niet heel lang meegaan. 

Welke producten blijf jij steeds opnieuw kopen?
© Laupropos | All rights reserved.