vrijdag 20 november 2015

Beauty hacks van Belgische bloggers

Elke blogger heeft wel een bepaalde manier om een handeling makkelijker te maken. Ik verzamelde fijne tips van deze Belgische bloggers en bundelde ze in dit artikel. Alle credits gaan naar hen, dus bezoek zeker ook eens hun blog.


Skincare
Mijn meest geweldige skincare speed moisturizer tip heb ik geleerd toen ik op de Canarische eilanden woonde van de dames daar: (en ondertussen springen merken erop in maar niemand kan het zo goed als ’t origineel). JOHNSON BABY OLIE (en nee het kan niet met Zwitsal of een andere). Douchen, wassen, afspoelen, volledig lichaam insmeren met Johnson Baby Olie afspoelen en daarna uit de douche en gewoon afdrogen. Een super gehydrateerde huid die ook nog eens behoorlijk lang gehydrateerd blijft. Geen nood meer aan bodymilk.
Trouwens, vroeger na de douche moest ik mij onmiddellijk insmeren met bodymil, en vrij rijke ook, vooral op de hals en decolleté kreeg ik rode vlekken (van teveel chloor in het water, was het geval toen ik nog in Limburg woonde) en sinds ik het op deze manier doe heb ik er totaal geen last meer van! - peggy timmermans

Ik heb meestal conditioner over terwijl mijn shampoo al helemaal op is! Handige tip, ik gebruik deze om haartjes van benen en oksels te scheren, haartjes worden soepeler, en het mesje glijdt vlotter over de huid!! - sprinkles on a cupcake

Nagels
Een van mijn beautyhacks is Vaseline/Dior Crème Abricot op m'n nagelriemen smeren voor ik aan het lakken sla. Als ik dan eens uit de bocht ga met m'n nagellak  kan ik dat gewoon afwrijven als m'n nagels zelf droog zijn. Ook hydrateer ik op die manier m'n nagelriemen! Double Score ;) - Essential honesty

Make-up
Ik gebruik middenbruine oogschaduw als wenkbrauw-poeder (dr. Hauschka-tip!)! Ideaal om 'kale plekjes' op te vullen in mijn volle wenkbrauwen, en ze wat feller uit te laten komen als ik per ongeluk er wat foundation heb opgesmeerd. Essential honesty

Heb je problemen om eyeliner te zetten? Gebruik dan een oude bankkaart als hulp. Prachtig strakke lijntjes tot gevolg. - Dresses and daisies

Als je extreem bleke wimpers hebt, maak je snelle zijwaartse bewegingen bij de aanzet van de wimpers. Doe je ogen half dicht om ook de bovenkant zwart te maken. Dat maakt als je wimpertjes intens zwart. - Dresses and daisies

Haar
Vul een lege sprayflacon met twee eetlepels conditioner en water. Dit mengseltje helpt zelfs de meest koppige knopen te ontwarren en maakt klitterig haar een pak beter doorkambaar. - kiss and makeups beautyblog

Je kan je eigen volumeshampoo maken door wat zout aan je shampoo toe te voegen. - misslanghaar

Altijd gedroomd van lange, volle wimpers? Smeer dan iedere avond nadat je je gelaat grondig gereinigd hebt met behulp van een oorstaafje een druppeltje castorolie langs de wimperrand. - beauty-treasures

Om een mooie haardos met veel volume te creëren, kan je na het wassen er wat droogshampoo in spuiten. Dat geeft extra drama effect! - Dresses and daisies

Als je met geblondeerd haar vaak gaat zwemmen kan je haar wel eens een groene gloed krijgen. Een eenvoudig trucje om die weg te krijgen is door ketchup in je haar te verdelen en dat net zoals een maskertje eventjes te laten inwerken. - misslanghaar

Wat zijn jouw beauty hacks?
© Laupropos | All rights reserved.