zaterdag 7 november 2015

Favorieten van oktober 2015 | ORLY, l'Oréal professionel, Dr. Hauschka, Babor, Real techniques ...

"Is oktober al voorbij dan? Zal ik alvast de kerstboom zetten?" - ik. Volgens mij ben ik vorige maand zelfs in staat geweest om de maand september los over te schrikkelen. Het was toen een erg drukke maand. Oktober was iets rustiger, maar nu de winter eraan komt, wordt het weer lekker knallen. We bollen nog even uit met producten van de maand oktober.


ORLY EPIX - Deze lijn mocht ik voor de vakantie leren kennen. Ik was al fan van het kleinere zusje AMP'D. Kleiner, omdat die voor de consument te koop is, terwijl deze voor particulieren dienen. 

BaByliss Curl Secret - Deze krultang leerde ik twee maanden terug kennen. Na wat opzoekingswerk leek dit mij de ideale krultang voor mijn haar. Snel, eenvoudig en niet te duur. Na twee maanden oefenen kan ik al goed weg met de tang en kan ik er het mooiste effect mee maken met mijn haar. Dit kan enkel maar de positieve kant uitgaan.

Rectify Pro Fiber - Hier probeerde ik al zoveel een review voor te schrijven, maar telkens kwam er iets tussen. Om toch iets over het product op de site te zetten, is het favorieten artikel zeker gepast. Met erg droog haar, dat afbreekt als het tot op mijn schouders komt, heb ik veel extra verzorging nodig. Ik kreeg ampullen mee om mijn haar een boost te geven en deze set Pro fiber Rectify producten. Mijn haar voelt gevoed, zacht en groeit beetje bij beetje langer dan het ervoor deed. 

Dr Hauschka Deodorant Salie Mint - Bij het Dr. Hauschka event mocht ik heel wat nieuwe producten ontdekken. Toch was het deze deodorant die het meeste van mijn aandacht kreeg. De kruidige geur vond ik heel bijzonder en na het product te testen, gewoon heerlijk voor overdag.

Urban Decay Primer potion - Bij de lancering van Urban Decay in ICI PARIX XL kreeg ik opnieuw een primer potion mee. Opnieuw, omdat ik al een exemplaar in mijn stash had zitten. Ik werd eraan herinnerd hoe goed dit product eigenlijk was en gebruik hem daarom (opnieuw) met veel plezier.

Real techniques bold brushes - Ik maakte een vreugdedansje toen ik deze in handen kreeg. De Real techniques kwasten worden al langer verkocht bij Di beauty & Care, maar vanaf nu kan je er ook de Bold collectie vinden. Wees snel, want deze zijn snel uitverkocht.

Babor Fall/winter Cosy Colours Face&Eye - Wat een prachtig palette. Babor is een merk dat meteen in het oog springt. Het ziet er zo fotogeniek uit en is simpelweg heel kwalitatief. Ik ben alvast gezwicht voor dit palette met vier oogschaduws, twee wenkbrauw crèmes en een cream blush. Mocht e er zelf ook voor zwichten kan je het momenteel kopen in schoonheidsinstituten of www.babor.be

The body shop Black musk - Recent schreef ik er een artikel over dat enkel positief was. Ik ben zelf liefhebber van de geur en kan de Musk lijn van het merk erg waarderen.

Labello active care - Door het wisselvallige weer mag ik smeren als een malle. Oogcrème, extra hydraterende gezichtscrème, butter en natuurlijk labello.

Wat waren jouw favorieten deze maand?
© Laupropos | All rights reserved.