Zoals Beyoncé ooit zei: "Als je het leuk vindt, moet je er een horloge om doen." Of was het anders? Mijn vriend en ik zijn momenteel officieel 2,5 jaar samen, wat al mag tellen. Gezien hij nog geen enkel deftig horloge heeft, en ik zelf heel tevreden ben over mijn Daniel Wellington horloge, gaf ik hem zijn eigen exemplaar cadeau.


Het was even zoeken om te kiezen naar een gepast model. Standaard grijp ik naar een zwart bandje met een zilveren kleur. Toch bedacht ik dat mijn eigen horloge 'St Mawes' best bij hem zou passen. Na dat model op te zoeken, zag ik dat het verkrijgbaar was met blauwe wijzers. Ik was meteen verkocht en plaatste een bestelling. Een viertal dagen later kwam mijn bestelling al binnen in een prachtig verpakt doosje.Gezien ik nu en dan mannenproducten binnen krijg, besloot ik ze ook in het pakket te doen. Zo zijn de active clean shampoo met actieve houtskool en de gel styling cream van Nivea ideaal als nuttige opvulling. De houtskool is een zuiverend element en wordt al sinds de oudheid gebruikt. De styling gel heeft dan weer verzorgende vitamines Panthenol en Vitamine B3.

Het 'love' cadeau kreeg mijn vriend intussen al in handen. Zo fier als een pauw loopt hij met het model rond, dus opzet geslaagd. Het viel op dat dit cadeau ideaal zou zijn voor de komende feestdagen, dus als je nog naar een gepast pakje zoekt, is dit een grote aanrader. Je kan met dit soort cadeau niet echt de mist ingaan. Mocht je van plan zijn een Daniel Wellington cadeau te doen (aan jezelf ;)) kan ik momenteel een kortingscode van 15% aanbieden als je de code dresses_and_daisies gebruikt. Deze gaat vanaf nu in werking tot en met 15 januari.

Dapper St Mawes - $ 299

Nivea
Active Clean Shampoo - € 3,29
Gel Styling Cream - € 4,29

Hoe lang zijn jullie al samen? <3