Omdat de koude winterdagen wel wat warme kleuren kunnen gebruiken, komt LCN dit najaar met zes kleurtjes. Ik test er een viertal: My crystal dream, call me starlet deluxe, I'll do anything for red velvet en The best of everything.


My Crystal dream - 448
Ik begin stiekem met mijn lievelingskleurtje van de collectie. Dit bronzen kleurtje past perfect bij de trend van vandaag. Ik las op andere blogs dat personen moeite hadden om deze mooi op de nagels te krijgen omdat hij streperig lakt, maar zelf had ik daar geen problemen mee. Na het leggen van twee laagjes kreeg ik een egale dekking en kerst-proof nageltjes.


Call me starlet deluxe - 451
Over volgend lakje ben ik het minst enthousiast. Misschien vooral omdat de kleur mij niet aanspreekt, maar het feit dat hij bij mij moeilijk lakt heeft er meer mee te maken. Ik had de grootste moeite om deze mooi op de nagels krijgen. Deze heeft een crème finish waardoor hij gaat glanzen. Dat geeft een bijzonder effect.


I'll do anything for red velvet - 449
Mocht je op zoek zijn naar een vampy rood kleurtje dat meteen de aandacht steelt, dan zit je hier goed mee. Het rood is intens, dekt na twee laagjes en heeft een volle structuur. Door die structuur gaat de kleur erg glanzen. Toch zou ik nog een finishing top coat aanraden, want dat deed ikzelf ook. Op die manier blijft het lakje nog langer meegaan.


The best of everything - 452
Het meest bijzondere lakje van de hele groep. Het is een mix tussen goud en geel met kleine glitters erin. Zeker een kleur die meteen opvalt bij het dragen. Net zoals bij de andere kleurtjes (behalve bij het paarse kleurtje) dekt deze perfect na twee laagjes.


De lakjes dekken over het algemeen heel goed en blijven een viertal dagen goed zitten. Zelf hou ik liever van brede kwasten, omdat die sneller lakken. De LCN lakjes zijn voorzien van een dun kwastje.De nagellak van LCN vergelen niet, zijn niet getest op dieren en zijn 3 Free (zonder DBP, tolueen en formaldehyde). Mocht je interesse hebben in de producten verwijs ik graag door naar www.neolabo.be.

LCN
Nagellak (8ml) - € 5,90

Wat vind jij van deze bijzondere collectie?