Als het er maar fluffy, pastel of schattig uitziet. Toen ik het merk Paul & Joe wat beter mocht leren kennen op de Estetika beurs trok het mij meteen aan. Mogelijk omdat de drie categorieën waar ik meteen voor zwicht bij dit merk horen. Ik werd opgemaakt met de producten en kreeg een 'vossig' palette mee.


Het merk werd in 1995 opgericht in Parijs. Oorspronkelijk liggen de roots bij mannenkleding, maar in 1996 werd die aangevuld met een lijn voor vrouwen. Het merk is tof, vol liefde en gesofisticeerd. Paul & Joe beauty zag het licht in 2002 en heeft naast een vaste lijn ook limited editions. Momenteel bestaat de limited edition lijn uit veel katjes. -Meow!-

Vaste collectie

Limited edition

Ik deelde in de intro mee dat ik een 'vossig' palette had van het merk. Dat houdt niet meer in dan dat er een vosje op de verpakking staat. Je kan kiezen tussen verschillende verpakkingen en mixen met de ooschaduws, blushes ... Zelf kreeg ik een trio in handen met wat bijzondere kleurtjes uit het vaste assortiment. Toch meer bijzonder voor mijn doen, want zelf grijp ik altijd naar natuurlijke bruintinten.


Het systeem is gelijkgesteld met dat van Inglot. Je hebt een verpakking en dan kan je een oogschaduw, blush, lipproduct ... erin 'klikken' door een magnetisch systeem. Het is geen probleem om het product erna terug uit te halen. Je beschadigd tijdens het proces niets.


Wat ik vooral fijn vind aan deze oogschaduw is dat ze niet brokkelt. Goed gepigmenteerd en kwalitatief, dus! Omdat deze kleurtjes mij toch niet erg staan -believe me... i've tried-, besloot ik er geen look mee te maken. Hopelijk kan de swatchfoto jullie bekoren. Er zit wel behoorlijk wat glitter in en dat toont niet echt op de foto. Ook in het gewone assortiment heerst glitter en shimmer, dus je moet er wel een beetje van houden.Ik ben alvast verkocht. Goede producten in een leuk jasje. De prijzen bij het merk liggen iets hoger, dus het ligt af aan hoeveel je precies wilt uitgeven aan een make-up product. 

Trio D'ombres À Paupière (092) - € 30-
Boitier Compact - € 8-

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Lees meer op de advertentie pagina.