De maand oktober vloog nog sneller voorbij dan de maand september. I kid you not... voor je het weet, mogen we de kerstboom in de living zetten. Even terug blikken op oktober.Oktober begon met een Dr. Hauschka event. We kregen een presentatie met de producten door Karim Sattar. Ik kreeg ook een paar leuke producten om te reviewen en... om weg te geven.


I want it al... and i want it NOW!


Mijn vriend, ik, mijn neef en zijn vriendin maakten er een gezellig dagje Efteling van. Helaas duren mooie liedjes nooit erg lang. De groep was vastberaden in Baron 1898 te gaan, maar door de drukte was de wachtrij te lang.


Ik mocht als perspersoon de Estetika beurs verkennen. Ik werd opgemaakt met de producten van Paul & Joe.


Tijdens het naar buiten wandelen, hoorde ik dat er bij een stand heel veel West-Vlaams klonk. Mii is een merk waarvan de distributeur inderdaad in West-Vlaanderen (en ook nog eens vlak bij mijn deur...) gevestigd is. Later hier meer over. 


'Een frietje stekken' - met de collega's.


Een dagje heerlijk ontspannen bij Wu-wei in hartje Kortrijk. Ik maakte er intussen al een uitgebreid artikel over.


Favoriete producten van het moment zijn...


De eerste sneeuwbal van het jaar. Deze snoepen zijn zo ontzettend verslavend!


Op het event Brand Bazaar konden we kennismaken met heel wat vernieuwende producten. En daarbij horen... frietjes! En Laura... ;)


Ik had voor de eerste keer last van een winterdip. Ik voelde mij zo suf, futloos en op het randje van ongelukkig. Om mijzelf te verrassen, mocht ik twee prentenboekjes kopen.


Mijn eerst try-out voor een panorama foto... FAIL!


Gezellig tafelen met dessert buffet. Om nom nom.


Jules is lief!

Hoe zag jouw maand oktober eruit?