vrijdag 6 november 2015

The birthday wishlist 2015

Ik ben absoluut niet materialistisch en mijn vorige wishlist dateert van 2013 (!!). Ik ben nooit iemand geweest die iets moet hebben, maar willen? Nu ik stilletjes naar 26 jaar ga, en mijn vriend nooit een idee heeft wat hij voor mij moet kopen, gooi ik even een wishlist online. Zou mijn stiekeme plannetje werken?


Ik begin eerst met iets wat lang op mijn wishlist stond, maar recent werd doorhaald. Ik heb het over een iphone 6 en het make-up boek van Michelle Phan. De iphone kwam er door lang te twijfelen en eens met mijn vriend te gaan 'kijken' in de Vandenborre. Sure... voor ik het wist zat ik met een lach van het ene oor tot het andere te tokkelen op de nieuwe telefoon. Instragram en andere social media zijn sinds de aankoop hemels om mee te werken. Mijn pakketjes unboxing toonde dat ik het boek van Michelle Phan in handen kreeg dankzij The Make up Spot.be

The Belgian bloggers countdown to christmas is dit jaar weer een feit, maar het zou nog leuker zijn mocht ik daarbij dagelijks een luikje openen en er een The Body shop artikel uit haal. Van dit soort producten kan ik enorm blij worden en de inhoud lijkt mij super fijn.

Nederlandse blogs stonden de laatste tijd vol met artikels over Boohoo.com. Na ongeveer de duizendste shout-out -ok, ik overdrijf-, besloot ik een kijkje te gaan nemen. Nu wil ik ongeveer alles wat de webshop bevat en ik hoop stiekem een voucher onder de kerstboom van de shop te vinden.

Toevallig kwam een lightbox langs in mijn instagram-feed. Ik was meteen verkocht en zocht een verkoper in Belgiƫ op, wat uiteindelijk Fabrikk.be is geworden. Helaas is het product nu out of stock, dus ik hoop dat het snel weer te koop is.

M.A.C. FAUX, let's hop on the band wagon. Ook hier werd beautyland mee vol gespamd. Ik had eerst een meh...-gevoel. Daarna werd het MEH en daarna mehmewantsthatbooboo! De lipstick heeft al meerdere keren in het winkelmandje op de M.A.C. webshop gezeten.

Als grote liefhebber van mooie plaatjes lijkt het mij evident dat de Instax Mini in de wishlist blijft staan. Hij staat er echt al jaren en voor de mini stond de gewone Polaroid versie er. Eigenlijk vind ik beide wel tof.

Wat staat op jouw wenslijstje voor kerst?
© Laupropos | All rights reserved.