Hiep hiep hiep... Nog een grote maand te vroeg, maar op 24 december -mijn verjaardag- hoop ik deze hele grote doos met leuke producten te verloten. Lees de voorwaarden en vul de Rafflecopter die je onderaan dit artikel vindt en wie weet mag ik jou over een tijdje erg blij maken. Succes!1. Urban Decay - Het merk deed dit jaar zijn intrede in Brussel en Antwerpen. Het leek mij gepast om daarom een NAKED 3 palette weg te geven. Wil je meer weten over het merk?

2. Elegant Touch - Voor prachtige nagels. - Twee nagel sets

3. Dr. Hauschka - De kracht van de producten van Dr. Hauschka zit in hun natuurlijke ingrediënten en worden duurzaam geproduceerd. Ze zijn te koop bij apotheken, therapeuten, gezondheidswinkels en online. - Pakket met een vitaliserend verzorgingsritueel.

4. Mii cosmetics - Een merk dat volledig gebaseerd is op mineralen met een unieke en natuurlijke samenstelling. Is vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen, vulmiddelen, schadelijke conserveermiddelen en is dierproefvrij. - Tanning lotion/ kissed by Mii

5. Annayake - Het merk stemt de producten af op de individuele klantbehoeftes. Paradepaardje van het merk is de bodycare continious hydratation 24h.

6. Nivea - De Q10 producten van Nivea verstevigen de huid. Aanvullend daarbij is de legging die zorgt voor een comfortabel gevoel en strakke benen.

7. Uriage Thermale - Het water is hydraterend, kalmerend en beschermend. Met zijn oorsprong in de Franse Alpen, vlak bij Grenoble aan de voet van het Bellodonne massief, wordt het meteen verpakt bij de bron. - Micellaire water

8. ORLY EPIX - Voor prachtige nagels en een bijbehorend lakje om de nagels te verzorgen.

Om mee te doen vul je volgende Rafflecopter in: