Elk jaar weer hetzelfde liedje bij de kerstinkopen - "Wat moeten we kopen?". Dit lijstje biedt heel wat mogelijkheden voor alle leeftijden voor het perfecte kerstcadeau.


1. The body Shop verwenpakket
The Body Shop brengt elk jaar nieuwe kerstgeurtjes op de markt. Dit jaar is het nieuwe geurtje Sugared Plum, dat heerlijk zoet is, maar ook Glazed Apple en Frosted Cranberry zijn een optie. Vele van deze geurtjes zijn verkrijgbaar in verwenpakketten, voorverpakte kerstige dozen ... en bevatten een mooie mix van producten.


2. Een boek
Niet enkel voor personen die graag lezen, maar ook voor anderen zijn boeken een verrijking. Een leerrijk boek, een kijkboek, een verhaal, een luchtig persoonlijk boek... het kan allemaal.


3. Hippe hebbedingetjes uit HEMA
Met de vernieuwing van heel wat winkels is er een hoekje met hippe hebbedingen ontstaan bij HEMA. Deze blijmakers dienen om snel het perfecte cadeautje te vinden. Het bevat gezellige kaarsen, zepen,  keukengerei ... Ook leuk is dat het allemaal niet van hoog valt.


4. Handige pentrimmer
Dagelijks is het stuntelen om wilde haartjes weg te krijgen. Een trimmertje is voor ideaal wel gepast om die haartjes snel weg te krijgen. Niet enkel voor vrouwen, maar ook voor mannen is dit cadeau een optie.


4. Een gezellige DVD of Blu-Ray
Er is weinig gezelliger dan even wegsoezen in de zetel met een leuke film. Inside-out is een voorbeeld van een gezellige familiefilm voor jong en oud.


5. Een Tsum-tsum knuffel
De kleine Tsum-tsums zijn heel schattig om te krijgen. Het leuke is dat je limited editions in handen kan krijgen en een serieuze zoektocht houdt om de Tsums te vinden. Misschien wel de start van een leuke verzameling?

6. Een verwennende bath bomb
Bath bombs zijn de ideale manier om jezelf te verwennen. Als je ze in de badkamer plaatst, gaat de badkamer ook lekker geuren. Een bezoekje aan Lush of aan Di beauty & Care kan je helpen bij de zoektocht naar mooie bath bombs. Op de foto staan bruisballen van bomb cosmetics.


7. Een scheerapparaat
Een cadeau dat erg gewild is bij mannen en waarvan ze het liefst elk jaar een nieuwe krijgen: een scheermachine. Momenteel staat de Braun series 9 bij de nieuwste toppertjes.


8. Een horloge
Niet enkel een mooi, maar ook een zeer handig cadeau. Bij het bestellen van een degelijk horloge wordt het vaak kerstig verpakt, net zoals bij Daniel Wellington. Je kan tot en met 15 januari met de code dresses_and_daisies met 15% korting shoppen op de Daniel Wellington website.


9. Een fotocadeau
Als je op zoek bent naar een cadeau waar veel persoonlijkheid achter zit, is een fotocadeau ideaal. Je kiest een leuke foto en laat het bedrukken op een mok, muismat, notitieblok...


11. Primark gadgets
Bij Primark is er laatst een gadget afdeling geopend met leuke hebbedingetjes. Je kan ook voor een paar leuke sloffen, kousen, t-shirt ... gaan voor een kleine prijs.


12. Een parfum
Even opletten geblazen bij het kopen van een parfum voor een ander. Weet welke noten bij die persoon passen en welke parfums hij/zij altijd koopt. Als je die beginsituatie kent, koop je de beste parfum.


13. Mini parfum diffuser
Een nieuw concept is Reload. Reload. biedt de mogelijkheid om een parfum uit te proberen voor € 5 en het in een defuser te stoppen. Reload. biedt ook dozen met stalen aan zodat je heel wat parfums kan proberen.


14. Huisdieren-surprise
Heeft de persoon waar je een cadeau voor zoekt een huisdier kan je een huisdieren verwenpakket in elkaar steken. Niet enkel het huisdier, maar ook het baasje zal er super blij mee zijn.


15. Make-up kwasten
Niet alle make-up kwasten zijn een ideaal cadeau. Ga op zoek naar goede, kwaliteitsvolle exemplaren. Zelf van ik de kwasten van Real Techniques aanbevelen.


16. Water decals
Water decals zijn te vinden in alle soorten en maten en vooral een ideaal cadeau voor jonge meisjes. In no-time krijgen ze er prachtige nageltjes door.


17. Cadeaubon
Een cadeautje waar je nooit mis mee kan gaan. De ontvanger kiest zelf wat hij/zij wil met de bon.

18. Een telefoon hoesje
Online kan je hele mooie telefoonhoesjes voor een fijn prijsje op de kop tikken. 


19. Openbare SPA
Gezien de kerstperiode vaak een drukke periode is, is een portie verwennerij altijd welkom. Een bon, massage ... is een zeer geliefd cadeau. Bijvoorbeeld: Wu-wei in Kortrijk.


20. Een originele powerbank
Personen die vaak bezig zijn met hun telefoon hebben last van een lege batterij. Door een powerbank cadeau te doen, hoeven ze zich geen zorgen meer te maken over die batterij.


21. Gezellige decoratie voor binnen
Winkels als Action, Xenos, Casa, Blokker ... hebben heel wat leuke decoratiestukjes. Een mooie kaarshouder, leuke lijst... kunnen ook als cadeau dienen.


22. Een agenda voor het nieuwe jaar
Het nieuwe jaar wordt ingezet met een nieuwe agenda. Altijd goed als die agenda onder de kerstboom ligt te loeren.


23. Een grappige gadget
Grappige gadgets zijn eerder prulletjes die de ontvanger niet altijd zal gebruiken. Deze gadgets vindt je in winkels zoals Action, maar ook online kan je veel gadgets vinden. Sommige sites maken er zelf hun prioriteit van.


Wat vind jij het meest ideale kerstcadeau?