Er is een moment waar ik de kledingkast open trek en helemaal niet meer tevreden ben met de inhoud ervan. Vaak zitten er truien in die ongeveer vijf jaar oud zijn en waar ik mijzelf al jaren van overtuig dat ik ze ooit terug zou dragen. Niet, dus. Ik hoop dat de Sint heel lief is en mij een fijne voucher geeft om volop nieuwe kleding te gaan shoppen. Ik ben toch wel heel braaf geweest dit jaar, hé! 
Het zit in de zak 
Een vrouw kan nooit genoeg handtassen hebben. Ook de inhoud ervan telt en verandert met de seizoenen mee door een handtas-swap. Het liefst kies ik een bloemige paraplu en assorti sjaal om de regenachtige dagen op te fleuren. De handige handschoenen met schattige sterretjes zijn ideaal om social media bij te houden. De sterretjes bij de vingers zijn bijzonder gemaakt om een telefoon te hanteren. Ik ben de laatste tijd volledig in de hoedjessfeer en deze vond ik er heel mooi uitzien voor de herfst. Rosé juwelen, horloges en fonkelende sterretjes. 


't Is slecht weer vandaag 
Het slechte weer wil niet meteen zeggen dat we kilometers dikke truien moeten aantrekken. De eerste 10 dagen van november zijn immers nog nooit zo warm geweest. Voor mij is een skinny jeans gepaard met een t-shirt of blouse ideaal. Daarna kan er een trui over mocht dat nodig zijn. Nog idealer is een jurkje in mijn vrije tijd. Ik heb momenteel al heel wat mooie jurkjes in mijn kast, maar één jurkje meer kan écht geen kwaad. 


Zo zwart als een gekke Piet 
Eerder liet ik mijn schoenen collectie zien. Twee keer per jaar doe ik een grote schoonmaak en neem ik schoenen die aan vervanging toe zijn eruit. Die breng ik dan naar de kringloop of gooi ik weg. Dat maakt plaats in de kast voor nieuwe exemplaren. 

Ik schuim het internet al een tijdje af naar leuke kledij, gadgets ... om de kast mee te vullen. Vooral de collecties van Esprit konden mij het meest bekoren, dus mocht je iets leuks vinden tussen de collages, dan kan je de producten op hun site vinden. 

Hoe ziet jouw kledingkast eruit?