Niet enkel de cat ladies, maar ook hondenliefhebbers zullen wel een "aaahw"-kreetje slaken. Op het eerste zicht komt het PUPA Cat Palette eerder over als decoratie voor op de kast, maar dat is het niet. In de fluffy buitenkant zit namelijk een leuke verrassing!


PUPA Milano is afkomstig uit Italië en staat voor kwaliteit en design volgens de laatste trends. Af en toe durft PUPA zelfs speels uit de hoek te komen en ontwerpt het een make-up lijn met katjes, bijvoorbeeld. De PUPA Cat lijn heeft een kleine, middelgrote en grote versie. Volgend review gaat uiteraard over de grootste versie in een witte kleur. De kleuren die de katjes hebben, geven wat van de inhoud prijs. Zo bevat het witte katje vooral natuurlijke tinten, het donkere katje bevat op haar beurt donkere kleuren, enzovoort.


Voor personen die soortgelijke paletten niet gewoon zijn: de designer paletten van PUPA zijn vooral gericht op het jongere publiek. Zo zijn er heel wat meisjes die met make-up willen starten, maar niet meteen weten waar te beginnen. Doordat er zoveel producten in het palette zitten, hebben ze meteen een mooie basis voor de start. Vele vrouwen herinneren zich hun eerste PUPA palette in een leuke vorm nog steeds, want het concept gaat al jaren mee.


In totaal zitten er 21 verschillende make-up producten in het palette: 1 compacte blusher, 2 all overs, 1 concealer, 1 eye primer, 6 oogschaduws, 1 applicator en 9 glossjes. Gezien er zoveel verschillende pans en kleuren in zitten, zijn ze erg klein. Er zit ook een klein spiegeltje aan de linker bovenkant, maar erg praktisch is dat niet. Nog een minpuntje is dat ene oogsponsje waarmee je zogezegd alle kleuren zou kunnen aanbrengen. Ideaal voor als het heel snel moet gaan en je niets bij de hand hebt, maar ga liever aan de slag met degelijke kwasten. Die doen immers al de helft van het werk. De quote daarentegen vind ik een erg leuke extra aan het palette en blijkt nog eens te kloppen ook.


De drie plooibare delen van het palette bevatten bijzondere kleuren waardoor het palette erg veelzijdig is. De inhoud zowel uit poeder of cream bestaan en heeft een enorme pigmentatie gemeen.

Links: bruine metallic oogschaduw, roze metallic oogschaduw, parelmoer oogschaduw, oranje-roze met glitters lipgloss, roze lipgloss en doorzichtige lipgloss.

Midden: metallic bruine oogschaduw, gouden oogschaduw, nude oogschaduw, donkerroze lipgloss, lichtroze lipgloss en doorzichtige glitters lipgloss.

Rechts: doorzichtige cream (eyeprimer), concealer, koperen oogschaduw, oranje blush, donkerroze lipgloss, rode lipgloss en roze lipgloss.


Ik vind de PUPA cat een heel leuk hebbeding. Heel praktisch is het niet, maar gezien de make-up degelijk is van kwaliteit kan het zeker af en toe uit de kast gehaald worden. Nog leuker is om dit te presenteren aan kleine nichtjes of tienermeisjes die willen beginnen of 'spelen' met make-up. Echte kattenlovers kunnen natuurlijk ook voor dit palette kiezen. Gewoon... zomaar.

Wil je meer info en prijzen? Mail dan naar: info@neolabo.be

Wat vind jij van de fluffy PUPA Cat?