Ik geef mijn verslaving toe. Al jaren verzamel ik geurkaarsen. Een kaarsje brengt nu eenmaal een gezellige sfeer. De meeste bloggers stellen de laatste weken hun hele kaarsenstash voor, maar zelf pak ik het even anders aan. Zo heb ik doorheen de jaren een grote voorkeur ontwikkeld voor enkele bijzondere merken.Primark - Niet enkel voor kledij, maar ook voor kaarsen kan je bij Primark langs. Mijn voorkeur gaat vooral naar de kleine €1 versies omdat ze (erg cheap zijn...) ideaal zijn om een geurtje uit te proberen. Mocht het geurtje niet aanslaan dan valt de prijs van niet hoog en mocht het omgekeerde gebeuren kan je voor een grotere versie gaan. Wat vooral fijn is aan deze kaarsen is dat ze lekker geuren en egaal branden. Zo blijft er geen vet achter en brandt de kaars helemaal op.

Hema - Hema heeft heel vaak schattige dingen om het huis op te fleuren. Ook hun mini kaarsen met een leuke quote horen daarbij. Deze kaars brand helaas wel niet egaal op en laat geen geurtje achter. De schattigheid en de prijs maakt wel veel goed, want voor € 2,75 heb je hem in huis. Stiekem ook een leuk iets om cadeau te doen.

Bomb Cosmetics - Ik had beloofd niet meer te spammen over dit product, maar deze is "nog eentje om het af te leren" - kuch. Vooral de kleine tinnen potjes die je kan afsluiten om de kaars te doven vind ik zeer goed. De geur is intens en de kaars brandt egaal. Hij blift ook een serieus lange tijd meegaan als 45 tot 50 branduren. Wel iets duurder, maar voor zo'n goede kaars heb ik dat er wel voor over. Je telt €10 per kaars neer en je kan ze vinden bij Di beauty & Care.

Wat zijn jouw favoriete kaarsen?