maandag 11 januari 2016

Favoriete vloggers van het moment

Vloggen is iets wat het laatste jaar erg opgekomen is. Vooral bij de noorderburen kozen bepaalde personen ervoor om hun leven dagelijks op video te zetten en het op youtube te plaatsen. Voor sommige is het zelfs gelukt om er hun job van te maken. Ik, als veel te nieuwsgierig persoon, vind het maar al te leuk om in het leven van een ander te kijken.


3. Vloggloss
Mascha Feoktistova is de eerste blogger die echt iets ging doen met Youtube. Na eerst af en toe te vloggen, gevolgd door een periode dagelijks vloggen heeft ze besloten om haar leven te filmen. In haar vlogs neemt ze de kijker mee naar bedrijfsuitjes, feestjes, maar laat ze ook het werk achter haar blog en haar persoonlijke ups en downs zien. Je leest het goed: het is een beautyblogger. Nog geen kleintje ook, want ze is eigenares van de grootste beautyblog van Nederland. Iets van: "Een puike prestatie."


2. Croco Jill
De eerste vlog die ik van haar keek was die van de eerste ontmoeting met haar puppy Pip. Mensen die goed bekend zijn met het vloggen, zullen wel een belletje horen rinkelen bij de naam Enzo Knol horen. Wel, Jill is het 'schoonzusje' van Enzo. Ik bleef kijken voor haar persoonlijke aanpak, chille vlogs en liefde voor MAC lipsticks. En... natuurlijk ook voor haar hondje Pip.1. Boncolor
En dan komt mijn meest geliefde vlogger: (tromgeroffel) Boncolor. Ik leerde haar nog niet zo lang geleden kennen door per ongeluk te klikken op gerelateerde video's. Daar stond Bonnie dan in een vrolijke kersttrui. Haar persoonlijke aanpak, lieflijke uitstraling en het vele werk dat ze duidelijk zichtbaar in de vlogs steekt, deden mij abonneren. Intussen doe ik ook leuke interieurideetjes op, want zowel zij als haar vriend zitten vol creatieve ideetjes. Zoals bij de dood van hun kerstboom Nora...Kennen jullie fijne vloggers?
© Laupropos | All rights reserved.