zaterdag 9 januari 2016

New bag! | Longchamp le Pliage Néo

Soms gaap je zo lang naar iets dat je er suf van wordt. Vervolgens ga je op zoek naar verkoopadressen, kom je nergens en besluit je te wachten op de solden. Afgelopen weekend, soldenjacht, ging ik een random handtaswinkel binnen en daar hing 'ie dan - natuurlijk niet in de solden. Na een keertje alles goed te bekijken, kocht ik mijn eigen baby'tje: Longchamp le Plage Néo.Le Pliage handtassen zijn een vaak verkocht product omdat ze betaalbaar zijn. Lonchamp heeft een assortiment voor elke consument en daar ik  net de budgetvriendelijke persoon ben, zat er ook voor mij iets tussen. Kleurtjes en stijlen genoeg, maar toch heeft de néo collectie iets extra. Zowat iedereen loopt rond met alle kleurtjes van de standaard Le Pliage's. Vooral de pikzwarte versie trok mijn aandacht, omdat mijn vorige zwarte tas het begeven had - lees: het handvat is doorgescheurd. Mocht je deze tas leuk vinden in een ander kleur kan je hem ook vinden in het paars, donkerblauw, lichtgrijs en bordeaux.


Omdat het voor mij ook even zoeken was waar het verschil met een gewone Pliage, zet ik even enkele puntjes op een rijtje. Mogelijk kan het helpen bij jullie zoektocht naar een perfecte tas.

Le pliage
Afmetingen 31 x 30 x 19 cm
Nylon
'Gouden' drukknoopjes
Vaarsleer
Makkelijk te plooien
Rechthoekig zakje langs de binnenkant
Lang handvat

Verkrijgbaar in erg veel kleuren
+- € 80
Le pliage Néo
Afmetingen 32 x 28 x 17 cm

Nikkel afwerking (in het zilver)
Vaarsleer
Moeilijker te plooien, voelt steviger aan
Klein rechthoekig zakje langs de binnenkant
Kort handvat
Extra handvat voor om de schouder
Verkrijgbaar in 5 kleuren
+- €135


Ik ben alvast erg blij met deze aankoop en vind het nog leuker dat ik er toevallig op gebotst ben. Mijn blauwe Pliage die ik dagelijks meeneem naar het werk zal snel ingewisseld worden voor mijn Néo versie. Ik kan nu al niet wachten. Mocht je ook interesse hebben in de tas verwijs ik door naar de website naar Longchamp en haar verkooppunten.

Wat is jouw droomtas?
© Laupropos | All rights reserved.