Gezien elk merk een eigen fluid lipstick op de markt brengt, kon ook Pupa niet achterblijven. De lipstick fluid in 013 is al een tijdje op de markt en kan je al een tijdje in mijn dagelijkse make-up bakje vinden. Zelf vond ik het geen excuus om er niet over te vertellen, waardoor ik er pas nu iets over schrijf.


In totaal telt de I'm Matt Lip fluid lijn 12 kleurtjes en hebben ze een zilveren huls. Je ziet vast wel dat mijn exemplaar een gouden huls heeft, maar dat komt doordat het bij de Stay Gold collectie van deze winter hoort. Die collectie heeft drie kleurtjes mitt lip fluid: een nude kleurtje, een felrood kleurtje en een bordeaux kleurtje.


Verwacht je maar aan een intens gepigmenteerd product. Doordat de sponsapplicator aan de top wat spitser is, kan je fijn gaan werken om de lippen te omlijnen. Het inkleuren kan via het platte stuk van de applicator. Wanneer je het aangebracht hebt, is het nodig om een tweetal minuutjes te wachten totdat het droogt. Het gevoel dat je dan op de lippen krijgt is erg aangenaam en voelt als zijde. Wanneer de boel droog is, voelt het ook droog aan, maar de lippen gaan er zeker niet door trekken. Met mijn extreem droge lippen vind ik dat een groot pluspunt. Het product blijft op zijn plaats zitten zonder dat je de aanwezigheid ervan voelt, maar toch haalt het een etentje of drankje niet.


Heel stiekem wil ik meer kleurtjes van de fluid lijn. Vooral het gevoel op de lippen en de goede pigmentatie zorgt ervoor dat ik benieuwd ben naar meer. Voor verkooppunten verwijs ik graag door naar www.neoloabo.be. Als je doorklikt naar de webshop kan je een groot stuk van het PUPA assortiment zien. Momenteel is de website vooral voor verkopers, maar daar komt snel verandering in. - hint.


Voor meer info mail je naar: info@neolabo.be