Kylie Jenner zorgt voor de ene trend na de andere. Na de Kylie Jenner lippen, een trucje om de lippen er dikker te laten uitzien, kwam ze naar buiten met een tattoo in het haar. Een heel mooi effect dat erg makkelijk te bekomen is. Ik probeerde  het zelf uit op mijn blonde haar en was razend benieuwd naar het effect.


De plaktattoo is bij de meesten wel bekend van vroeger. Je kon ze in allerlei soorten, vormen en maten vinden en op de huid 'plakken'. Nog steeds lopen er kinderen vrolijk te pronken met een eigen uitwisbare tattoo. Ook voor volwassenen die van wat extra houden, zijn er bijzondere exemplaren op de markt. Goud, zilver, brons... you name it. Zo heb ik er al verschillende geprobeerd, maar toch bleven vooral de exemplaren van Sioou mij het meest bij. Originele en erg fijne prints (veel details) met hier en daar wat kleurtoetsen erin.Misschien is deze touch-up voor het haar meer ideaal geweest voor de feestdagen. Dat is zeker waar, maar persoonlijk vind ik dat ze ook op een avondje uit, een festival of gewoon voor de fun in het haar kunnen. Het aantal complimentjes dat ik over de originaliteit kreeg is alvast ontelbaar. Als het al opvalt in mijn blonde haren moet het voor brunettes wel erg opvallend zijn als ze het in hebben.

Het aanbrengen is zoals een gewone plaktattoo. Je knipt het gewenste plaatje uit, zet het op de plaats waar je wilt en dept met een natte doek. Op het haar voelt de tattoo hard aan en blijft hij stevig zitten. Ook wanneer het haar los zit, blijft de tattoo zitten, maar het blijft nog beter zitten in een staart, knot... Begrijpelijk ook, want dan heeft de tattoo meer grip. Het verwijderen kan makkelijk door het te wassen. Stukje die overblijven, verwijder je voorzichtig met een kam.


Een hele leuke trend die ik meer hoop te zien. Ik zag dat beautygloss (metallic flash tattoo decoratie in je haar) er al eerder een filmpje over maakte, dus daar zie je nog beter hoe ze het in het haar doet. Stiekem is het helemaal niet nodig om een tutorial te kijken, want het aanbrengen is erg simpel.

Sioou hair tattoo (pakje) - € 19,00