De laatste tijd ga ik ferm in het rood met guilty pleasures. Het begint allemaal zo onschuldig, maar het begint zo op te vallen dat het teveel van het goede wordt. Pleasures maken gelukkig, dus misschien herkennen sommigen van jullie dit wel?


Kopen wat je leuk vindt
Normaal heb ik geen problemen met wachten op een bepaald iets, maar de laatste tijd geef ik er volledig de brui aan. Het begon met mijn verjaardag waar ik meerdere lipsticks kocht, plaatste ik een bestelling op HEMA en kocht ik de handtas die ik al zo lang wilde.

Brulletjes verzamelen
Eigenlijk een insider van mij en mijn vriend: brulletjes. Dat betekent dat ik allerlei prulletjes (en brol) verzamel voor mijn klas. Maar jufkes... geef toe. Met een leeg yoghurtpotje kan je toch altijd wel iets doen?

Meezeuren met TV-programma's op twitter
De enige plek waar niemand vreemd opkijkt als je een mening op het internet gooit. Programma's zoals Wie is de Mol, The Sky is the Limit, Pink Ambition ... zijn heerlijk om op te zetten terwijl twitter draait op de Samsung. Tel daar nog eens de (guilty) liefde voor hippe covers bij met voorbeelden als een Samsung Galaxy A5 2016 hoesje, Samsung Galaxy S7 Edge hoesje of Samsung Galaxy S7 hoesje!

Tussendoortjes
Het nieuwe jaar gaf volgende regel met zich mee: “Je mag snoepen, maar je moet minstens één stuk fruit eten per dag.” Dat is mij al aardig goed gelukt, maar toch moet het snoepen minderen. Chocolade en andere zoetigheden blijft een echte guilty pleasure.

Koffie slurpen
Geloof het of niet, maar vroeger kon ik de smaak van koffie niet verdragen. Door de gewente van de speeltijden, waar liters koffie vloeien, ging ik koffie meer waarderen. Van koffie met melk tot pikzwart, ik lust het allemaal.

Wat is jouw guilty pleasure?