zaterdag 19 maart 2016

New and loving

Het was liefde op het eerste gezicht. Ik keek je aan zonder veel te verwachtingen, besloot je een kans te geven en zette je in de badkamer. Het was meteen een schot in de roos, jij beautyproductje van me.


Etos highlighter ros̩ РDeze highlighter kocht ik binnen de drie minuten. De roze glans, de leuke verpakking ... deed het en al snel had ik hem afgerekend aan de kassa. Op mijn huid laat deze een erg mooie glans achter waarvan ik oprecht hou.

Glliss kur hair repair olie – Met het –alweer een olie- gevoel probeerde ik je uit. De geur deed mij meteen denken aan zoete chocolade (tikkeltje chemisch), maar wat maak je mijn haar zacht en glanzend. Dat is ook nodig met die droge punten van mij.

Yves rocher double brush – Soms is de kwast groener aan de andere kant. De pad gebruik ik weinig tot nooit, maar de kwast is ideaal om een look verder uit te blenden. Dat doet hij ontzettend goed met zijn enorme zachte haartjes.

Up the Amp / Mac cosmetics – Ik zag je meteen tussen alle andere lipstickjes zitten. Je was de kleur paars waarnaar ik al zo lang zocht. Het was even een drempeltje overstappen voor ik je aandurfde, maar daardoor is de liefde sterker geworden.

Etos hydrating foundation – Met een zeer droog velletje kwam jij als geroepen. Je leek ook een erg juiste kleur te zijn, afgaande op de flacon. Samen maken we de perfecte match.

Zijn er producten waar jij op verliefd bent?
© Laupropos | All rights reserved.