En de Instagram verslaving gaat voort... Ik zag deze tag opnieuw terug komen en wist dat ik hem al eens gedaan had. Gezien dat ongeveer een jaartje of twee geleden is, besloot ik het nog maar eens te doen. Gewoon voor de leut de beentjes achterover. Klaar voor een bundel foto's?


WAT IS DE ALLERLAATSTE FOTO DIE JE GEPOST HEBT?
Dat was er eentje van de Estetika beurs waar ik gisteren te gast was. Ik hou erg van make-up en als daar nog eens een schattige twist aan zit, moet ik daar gewoon een foto van nemen. Ik kon er zelf een sneaky selfie in stoppen.


WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO OP INSTAGRAM WAAR JE ZELF OP STAAT?
Ik heb nog enorm moeite met het nemen van selfies. Je moet mooi zijn om mooi op de foto te staan en... ja... Je moet jezelf mooi vinden. Op het Kerastase event werden mijn haren mooi in de plooi gelegd zodat ik niet nee kon zeggen tegen een klein film momentje.


VAN WELKE INSTAGRAM FOTO KRIJG JE TER PLEKKE HEIMWEE?
Een tijdje terug mocht ik mee op een uitje met medeblogger Bjorn (MaleAvenue). Dat was zo tof en ik heb er zo'n goede herinneringen aan. Deze foto blijf ik ook mooi vinden door het schattige hondje Toulouse. Right timing voor de foto en een top weekendje.WAT IS HET ALLERLEKKERSTE GERECHT DAT JE OP INSTAGRAM HEBT GEZET?
Deze mierzoete pannenkoekjes waar mijn vriend en ik verlekkerd op zijn. Af en toe trakteren we onzelf in Hasselt.WELKE FOTO KREEG IN 2015 DE MEESTE LIKES?
Mijn hamster Jules was geliefd door zijn schattige applausje.WELKE FILTERS GEBRUIK JIJ HET MEESTE?
Een mengelingetje van. Ik licht mijn foto's vooral op en zet er doen een koele schijn onder.WAT IS JE MEEST GEBRUIKTE HASHTAG OP INSTAGRAM?
#bblogger #beautyblogger #igersbelgium. Niet één, maar drie! Ik kan ook behoorlijk losgaan met tags en zoek het vrij ver. Daarbij denk ik aan #paraplukapot #lekkerepannenkoekeneten ... Maakt het gewoon gezellig, niet?

Mocht je mijn foto's leuk vinden, kan je er meer vinden op mijn Instagram account. Zelf vind ik het erg leuk om nieuwe accounts te ontdekken, dus vandaag hebben jullie de toestemming om jullie account hieronder te plaatsen. Ik ben alvast benieuwd... Nog een fijne zondag!