zaterdag 26 maart 2016

What's in my bag | Lente 2016

Als Longchamp fan pronk ik maar al te graag met mijn eigen exemplaar. Sinds mijn aankoop van de néo versie van de pliage tas wijkt deze niet meer van mijn zij. De inhoud ervan is ook een stukje veranderd, dus leek het mij leuk om deze nog eens uit de doeken te doen. Wel... of uit de tas te doen.


De tas heeft ook één nadeel: er zit maar 1 groot vak in. Om van dat probleem af te raken, gebruik ik een doorzichtig vakje. Ik ben iemand die snel vergeet wat ze in haar handtas stopt en zo per ongeluk dubbele dingen erin steekt. Door het doorzichtig te houden, weet ik meteen wat waar zit. Zo heb ik altijd zakdoekjes bij, een kam, handcrème en een klein zakje met wat pillen (hoofdpijn, braken, reisziekte...).
  
Ik plan erg veel, dus kan ik mijn agenda niet missen. Als ik een mail krijg met een invitatie, een belangrijke datum niet mag vergeten... zet ik deze meteen op zijn plaats. Natuurlijk hoort daar ook een balpen bij. De Gsm in de handtas spreekt voor zich, hetzelfde geldt voor de portefeuille.


Op events vragen mensen mij geregeld of ze een kaartje kunnen krijgen. Dat maakt het contacteren makkelijker en kan ik meteen een professionele indruk tonen. Vaak laat ik de kaartjes per ongeluk thuis liggen en dan is de balpen erg handig.

Met broze lippen is een balsem een must. Mijn all time favorite blijft toch een carmex exemplaar waarvan ik er al heel wat verslonden heb. Naast een gewone balsem mag er natuurlijk ook wat glamour. De lipstick in mijn tas verandert geregeld, dus pronkt er momenteel een Mac Cosmetics lipstick in Asian Flower in het zijvakje.

Nu ben ik wel erg benieuwd wat jouw must-haves in de handtas zijn.
© Laupropos | All rights reserved.