Goede voornemens kunnen het hele jaar door beginnen. Zo denk ik er al een tijdje over om mijn leven over de boeg te gooien op drie vlakken: sport, oude producten en social media. Mogelijk sukkelen nog meer personen met deze voornemens?


Sport
Helaas ben ik nooit heel sportief geweest en wat je nooit geweest bent, kan je moeilijk plots worden. Gezien Nieuwjaar al een tijd achter de rug is, en het al te laat is om dit als nieuwe voornemen voor het jaar in te lassen, moet ik snel handelen. Enkele jaren terug had ik een loopbuddy waardoor het lopen wat makkelijker ging. Zo kan je elkaar steunen als het wat moeilijker wordt en is het een pak gezelliger. Mogelijk zoek ik naar interessante sport accessoires om bijvoorbeeld muziek af te spelen of om bij te houden hoeveel kilometer ik afleg. Ik moet het allemaal nog een beetje uitzoeken.

Oude producten herontdekken
Als blogger krijg ik heel wat producten om te testen. Als beautylover koop ik producten die ik nodig heb -ahum- waardoor de boel snel ophoopt. Ik heb heel wat fijne producten liggen die toch in de vergetelheid zijn geraakt. Een ideale reden om de stash op te schonen en oude glorie te benutten. Dit gaat hand in hand met project pan!

Social media detox
De laatste tijd ben ik erg into Social media. Dat komt mogelijk door mijn nieuwe telefoon, maar ook media als de iPad met de benodigde iPad Pro hoes en draagbare laptops als de Macbook Air met bijbehorende Macbook air 11 inch hoes zijn boosdoeners. Zo is het vandaag de dag mogelijk om altijd en overal online te zijn, wat ook wel handig is, maar soms is het nodig om even afgesloten te zijn van het internet. Dat kan door alles een uurtje per dag (of misschien wel meer...) uit te zetten en hierdoor een detox te ondergaan. Wedden dat je nog steeds up to date bent?

Wat zijn jouw goede voornemens vandaag?