En alweer is er een maand voorbij waar ik de meest gebruikte producten van die tijd uit de doeken doe. Voor ik mijn producten ging verzamelen, dacht ik dat het maar een magere vangst zou worden. Ik had voor de favorieten van februari namelijk al zoveel producten genoemd, dat ik mogelijk niet genoeg producten zou ontdekt hebben in maart. Het tegendeel werd bewezen, want ik leerde meerdere gloednieuwe merken kennen.


Gilette Venus Swirl - Er bestaan duizenden scheermesjes op de markt. Toch blijft het merk Gilette erg vindingrijk om het scheren nog aangenamer te maken. Het leek te simpel om een bolletje aan de scheermes toe te voegen die licht naar rechts en naar links buigt, maar het werkt echt. Mijn haartjes worden heel snel verwijderd en ook op moeilijkere plaatsen (zoals de oksels) gaat het perfect. Ik ruilde zelf mijn oude scheermesje voor dit exemplaar.

Nivea - Mijn huid gaat een problematische fase door. Zo heb ik extreem droge plekken in mijn gezicht en voedt ik deze met verschillende gezichtscrèmes. Af en toe depte ik wat van de originele blauwe pot Nivea crème op droge plekken.

Bernard Cassiere - Een merk dat ik beter mocht leren kennen tijdens de Estetika beurs die deze maand doorging. Ik had al van het merk gehoord, maar meer dan de merknaam kende ik niet. De tropische geur trok mij meteen aan waardoor het al snel in mijn verzorgingskast belande. Een zoete Monoï met vanille. Mijn droge huid kan het product extra waarderen omdat het een lotion is. Mijn huid neemt die textuur sneller op.

Kérastase Bain & fondant fluidealiste - Nog een merk dat ik steeds meer ga liefhebben. In maart mocht ik te gast zijn bij het Kérastase Blowdry event. Daar namen haarstylisten mijn haar onder handen en gaven ze de verzorging die ik nodig heb. Later kon ik de producten zelf uitproberen en ik kan intussen zeggen dat mijn haar sinds ik het gebruik super zacht aanvoelt (in plaats van hard en droog). De shampoo gebruik ik in combinatie met de conditioner.


LIDL Beauty (Cien) - Als grote beautyliefhebber heb ik toch nog niet de neiging gehad om mijn make-up in een supermarkt te kopen. Toch ben ik daar na het LIDL beauty & care event anders over beginnen denken. LIDL wil namelijk de klant de kans bieden om budgetvriendelijke make-up te kopen tijdens het doen van hun inkopen. Intussen ben ik de producten aan het testen - Het belooft een mega review te worden - en momenteel springen vooral de mascara en lispticks erbovenuit. Mogelijk komt dat voor mijn liefde voor lipstick, maar geef toe dat kleur nr 10 (nude) en nr 11 (lichtroze) ideaal zijn om de lente in te zetten.

Moschino Fresh Couture - De eerste indruk is meestal veelzeggend, maar bij dit parfum geldt het omgekeerde. Met een zeer gewaagd parfumflesje lanceerde Moschino Fresh Couture. Ze willen het dagelijkse met het luxueuze mengen. Over de geur ben ik erg te spreken en de flacon maakt het naar mijn mening nog meer bijzonder.


Wat waren jouw favorieten in de maand maart?