De maand april zit er ook weer op. Na een fijne Paasvakantie kreeg ik plots een telefoontje met de vraag of ik een klasje in het tweede kleuter wilde overnemen. Altijd fijn om als juf voor de klas te staan. Intussen ging ik ook langs bij enkele merken.Ik zat mij al een tijdje te vergapen aan een wink iphone case hoesje. Omdat ze toch iets te duur zijn, besloot ik er een DIY van te maken. Deze werd goed gesmaakt op de blog! Link: Flirting wink iphone case.


Mijn haar was nooit eerder zo lang. Ik kan eindelijk een (ini-mini) vlecht maken! (en uiteraard een koortsblaas op de lippen... :'( - auw)


Gezellig een kermisje doen met Laura! Helaas hebben we allebei niks gewonnen. Buiten een mini banaan dan...


Na de Paasvakantie begon mijn interim in de tweede kleuterklas. Woop!


Omdat het thema 'de boerderij' wordt uitgewerkt op school gingen we langs bij de kinderboerderij.


Yves Rocher nieuwtjes opsnuiven in een After work party event. Super fun!


Gezien hetzelfde weekend de Goed Gevoel Ladies Fair doorging, sprong ik snel even binnen.Gent werd eind deze maand omgetoverd tot bloemen- en plantenparadijs Floraliën. Een weekje daarvoor mocht ik langsgaan ter ere van Floor.be en kregen we een fijne workshop over hoe een Kodedama te maken.De maand sloten we af met de persdagen.


Hoe zag jouw maand april eruit?