maandag 25 april 2016

Plog | De dag voor maandag...

Het is opnieuw maandag wat betekent dat er een nieuwe werkweek van start gaat. Gezien mijn maandelijkse picture posts gesmaakt worden, leek het mij leuk om eens een dagje in mijn leven te 'ploggen'. Dat zijn foto's van dagelijkse bezigheden met wat extra uitleg. We gaan de nieuwe week in met een terugblik op de luie zondag. Kwestie van rustig op gang te komen.


Normaal betekent de zondag heerlijk lekker lang uitslapen en als dat kan de hele dag in pyjama doorbrengen. Toch verliep dat deze zondag anders. We werden verwacht op de lente activiteit op school. Niet dat ik dat erg vond, hoor. Super gezellig om een babbeltje te slaan met mijn collega's en met ouders. Ik  nam van de gelegenheid gebruik om mij een beetje op te smukken.


En ook de outfit was on point met een dikkere jurk gezien het regende. Nogmaals een dikke chapeau aan het oudercomité voor het harde mooie werk. De kinderen genoten duidelijk van de leuke activiteiten!


Nadat ik de school bezocht had, ging ik nog even langs bij mijn oma. Daar staan heel wat grote speelgoed stukken opgeborgen en gezien ik een timmermeubeltje nodig had, ging ik die halen. Paste gelukkig net in mijn auto.


Dit vuile kereltje kreeg terug een propere kooi. Wat is hij boos als ik zijn 'nestje' kapot maak. Sorrynotsorry, stinkie.Intussen is het middag en tijd om een hapje te eten. Mama had mij de dag ervoor verrast met falafel en er waren nog restjes over. Zo lekker!Daarna was het tijd om een filmpje op te nemen. Er duiken steeds meer Blush Tag filmpjes op bij Amerikaanse guru's, dus besloot ik hem ook te doen. Ik probeer elk filmpje voor een bijzondere achtergrond te zorgen. Een plantje, kastje, wat nagellakjes... Intussen koos ik de gepaste producten uit mijn stash om te vermelden in de video.


Klaar om te filmen!


En klaar om te editen!


Mijn nicht en haar man kwamen even langs op visite met hun kleine spruit. We waren erg in de ban van Snapchat, dus besloot ik het ook te downloaden. Je kan mij toevoegen onder de naam: Smallestdaisy.Intussen was het al laat geworden en kon ik een winnaar kiezen voor The Webshop Box. Altijd bijzonder om goed nieuws te melden aan een persoon. Jammer dat ik niet meer mensen blij kan maken, maar ik doe mijn best om zoveel mogelijk leuke winacties op punt te zetten. De volgende staat intussen al klaar... Daarna was het alweer tijd om een hapje te eten. 


Nog even snel in bad duiken met heerlijke producten van Kérastase en Louis Widmer (zeer goed voor erg droge huidjes!).


De dag sloten we af met een serie. Momenteel ben ik erg in de ban van Project Mindy. Grappig, romantisch, luchtig... precies wat je nodig hebt op een zondagavond. Na het bekijken van de serie begon ik met het maken van deze plog! Normaal eindig ik de avond niet zo, natuurlijk -lacht. Ik ben alvast opgeladen voor de nieuwe werkweek. Dat is nodig want deze week zijn de persdagen gepland. Zal best vermoeiend worden, maar we zien het met volle goesting zitten.


Hoe zag jouw zondag eruit?
© Laupropos | All rights reserved.