zaterdag 7 mei 2016

April ♡ Beauty Favorieten 2016 | Revlon, Essence, Sleek & Karaja

Ik mocht mij reppen om een nieuwe favorieten artikel te typen, want we zijn intussen al even binnen gerold in de maand mei. Ik laat jullie deze keer een kleine vijftal producten zien.


L'éponge Magique garancia – Al jaren zweer ik bij een sponsje om mijn foundation aan te brengen. Vooral de vormen van dit sponsje zorgen ervoor dat je makkelijk bij moeilijk bereikbare plaatsen komt. De dunne kant gebruik ik onder de ogen en de dikke kant gebruik ik voor de grote delen op het gezicht zoals de kaaklijn. Iets steviger dan de bekende beautyblender, die ik ook met veel plezier gebruik, maar toch zijn plaats in de favorieten waard.

Revlon mascara – Ik had nog nooit een product van Revlon geprobeerd, maar de webshop Parfumania.be bracht daar verandering in. Vooral het verlengende en natuurlijke effect die hij brengt, zorgde ervoor dat ik dit product ging waarderen. Deze droogt ook vrij snel, wat een groot pluspunt is. Reviewtje volgt uiteraard!


Karaja – Deze maand probeerde ik drie kleuren oogschaduw van het merk Karaja. Deze kleuren zijn geïnspireerd op planeten en bevatten heel wat swirls/marble. De kleur Venus heeft een vanille-achtig kleurtje met caramel erdoor gedraaid. Ideaal voor de binnenste ooghoeken, het wenkbrauwbot en stiekem ook als highlighter.

Sleek Suede Deze blush is een oldie, maar toen ik The Blush TAG opnam, wilde ik hem opnieuw in mijn dagelijkse bakje. Ik heb hem indertijd met veel plezier gebruikt en dat is nu niet anders. Een mooie natuurlijke bruintint die mijn gezicht een stukje opwarmt. Intussen bevat deze blush ook erg veel pigment, dus kom je met weinig een heel eind ver.

Essence My favorite TaupingIk mag dan wel wat negatief geweest zijn over deze zogezegde NYX Taupe dupe, maar afzonderlijk werkt deze oogschaduw ideaal als contourkleur. Hij is intens gepigmenteerd en is door zijn matte tint ideaal als contour. Dan heb ik nog niet eens iets gezegd over de prijs die erg laag ligt, want die bedraagt € 2,39-. Niet mis...

Wat waren jouw favorieten deze maand?
© Laupropos | All rights reserved.